Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalık hamileyim kahverengi akıntım var doktor progestan verdi normal mi?
Arkadaşlar 5 fahtalık hamileyim kahverengi akıntım var doktor progestan verdi? Niye oluyor acaba orda doktora sormak aklıma gelmedi.bu durumu yaşayan var mı
Bana da gecen hafta 5 haftalikken verdi. Vajinal bakti kanaman yok dedi. Ama bende ara ara hafif lekelenmeler vardi. Progestan kullan dedi. Yani bircok gebeye veriliyormus. Ve bunu kullandigimdan beri hic lekelenmem olmadi. Bugun de kontrolum vardi hersey yolunda dedi.
Aynı şey bende de var bende 5 haftalık hamileyim benimde yaklaşık dört gündür lekelenme var progestan kullanıyorum hafifletti perşembe kontrolüm var doktorum kesenin gayet iyi olduğunu söyledi normalmiş ilk haftalarda oluyormuş kimisi için de doğuma kadar sürebiliyormuş endişe etme stress yapma özellikle
Bu haftalarda olan kanamalatra genellikle yerleşme kanaması ya da devir teslim kanaması diyor doktorlar genelde zararı olmayan kanamalar bunlar ama kontrollü olmakta fayda var 6 haftalıkken bende yaşadım korkmayın