5 haftalik hamileyim kalp atışını görmedi doktor acaba ne zaman belli olur lütfen yardım kizlarr

5 haftalıkken görünmez canım merak etme ben 6+5 te görmüştüm panik yapmana gerek yok :)

2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için Rabbim hepimizin bebelerini sagliklaa kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar 5. haftanın içerisindeyim kontrole gittim bugün bhcg 16900 çıktı doktor rahim de keseye benzer birşey var ama bilmiyorum dedi huzursuz oldum bi bakar mısınız sizlerin kesesi de böyle değil mi üst kısımda görünen kese

Eklentiler

• 20160721_171025-1-1.webp
    20160721_171025-1-1.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 107
Merhaba kızlar 5. haftanın içerisindeyim kontrole gittim bugün bhcg 16900 çıktı doktor rahim de keseye benzer birşey var ama bilmiyorum dedi huzursuz oldum bi bakar mısınız sizlerin kesesi de böyle değil mi üst kısımda görünen kese
Bu haftalarda ben de de nokta gibiydi 2 hafta sonra Gittiğimde kalp atışını bile duydum stres yapma 2/3 sonra gitseydin net görünürdü stres yapma Can'ım biraz Zaman tanı

Bende 11413 bhgc çıktı canım. Ultrason resmim seninki gibi küçücük kese içinde bişey yok 2 hafta sonra gel kalp atışını bakcam dedi.offf beklemek çok zorr

Bende 5 haftayık hamileyim doktorum kesesi yeni düşmüş soyledi hala çok küçük o yuzden bence çok erken kalp sesini duymak bende 2 aya duyarım ben ağustosun son günleri gel dedi bakalım inşAllah

Bana progestan verdi bunu içince kötü oluyorum uykum gelio uyuşuyorum sanki söyledim bişey olmaz devam et dedi
Kullanan oldumu bu ilaci yorum yazarmisiniz

Bana progestan verdi bunu içince kötü oluyorum uykum gelio uyuşuyorum sanki söyledim bişey olmaz devam et dedi
Kullanan oldumu bu ilaci yorum yazarmisiniz

Ben 10 gün kullandım 10 gün sarhoş gibiydim anca uyuyordum.

Bek bişe göremedim cnm Nasıl doktormuş ya vardır ya yoktur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 77
Sana attığım resimde 5 haftalık cnm benim kese belli

Kalp atışını görmek için daha erken bence ve bunun 8.haftaya kadar yolu var eğer kalp atışı gözükmezse o yüzden hiç stres panik yapıp bebeğini etkileme derim benimde 6+2de gözükmüştü kalbi

Back
X