Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7.haftada kesin duyulur cnm5 haftalik hamileyim kalp atışı görünmedi
ne zaman belli olur???
Bildiğim kadarıyla hcg değerinin 5000 üzerinde olması lazım kan değerlerinle de takip edebilirsin canim2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için Rabbim hepimizin bebelerini sagliklaa kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Ben 6+4 dü gittim kalp atışı duyulmadı canım 8. Hafta gel o zaman duyulur demişti 10. Hafta gittim duydum :))5 haftalik hamileyim kalp atışı görünmedi
ne zaman belli olur???
Bu haftalarda ben de de nokta gibiydi 2 hafta sonra Gittiğimde kalp atışını bile duydum stres yapma 2/3 sonra gitseydin net görünürdü stres yapma Can'ım biraz Zaman tanıMerhaba kızlar 5. haftanın içerisindeyim kontrole gittim bugün bhcg 16900 çıktı doktor rahim de keseye benzer birşey var ama bilmiyorum dedi huzursuz oldum bi bakar mısınız sizlerin kesesi de böyle değil mi üst kısımda görünen kese
Kesenin icinde bebek gorundu mu5 haftalik hamileyim kalp atışı görünmedi
ne zaman belli olur???
Bana progestan verdi bunu içince kötü oluyorum uykum gelio uyuşuyorum sanki söyledim bişey olmaz devam et dedi
Kullanan oldumu bu ilaci yorum yazarmisiniz
Bek bişe göremedim cnm Nasıl doktormuş ya vardır ya yokturMerhaba kızlar 5. haftanın içerisindeyim kontrole gittim bugün bhcg 16900 çıktı doktor rahim de keseye benzer birşey var ama bilmiyorum dedi huzursuz oldum bi bakar mısınız sizlerin kesesi de böyle değil mi üst kısımda görünen kese
Merhaba kızlar 5. haftanın içerisindeyim kontrole gittim bugün bhcg 16900 çıktı doktor rahim de keseye benzer birşey var ama bilmiyorum dedi huzursuz oldum bi bakar mısınız sizlerin kesesi de böyle değil mi üst kısımda görünen kese
Sana attığım resimde 5 haftalık cnm benim kese belliMerhaba kızlar 5. haftanın içerisindeyim kontrole gittim bugün bhcg 16900 çıktı doktor rahim de keseye benzer birşey var ama bilmiyorum dedi huzursuz oldum bi bakar mısınız sizlerin kesesi de böyle değil mi üst kısımda görünen kese