5 haftalık hamileyim kanamam var :(((((

Handaney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
45
0
36
İstanbul
Selam kızlar :( ya dün geceden beri damla damla pembe kanamalarım oluyor... Çok korkuyorum ben :( acaba düşük mü yapıcam yoksa sadece bir tehlike mi?

bende de olmuştu o haftada doktoru aradık yatacan dedi ilişki yok dedi sonra geçti yat dinlen canım Allah büyük

canım içini ferah tut.duanı eksik etme.benimde 6. haftamda olmuştu. yukardaki arkadaşamızında dediği gibi sadece yat tuvalete kalk dedi doktor.ilişki yasak kesinlikle dedi. 15 gün hiç kalkmadan yattım.bu işin çözümü hareket etmemek bu hassas dönemde.Allah yardımcın olsun.bilirim ne kötü.bizimde ilk bebeğimiz.1 yıl uğraştık.şimdi 20 haftalığız çok şükür.Rabbim hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat verir inşallah

Canım çok geçmiş olsun.Benimde düşük tehlikem vardı.Öncelikle bol istirahat etmeye bak sadece tuvalete kalk.Bol su iç.Muhakkak doktora görün muhtemelen progestan veya benzeri bir ilaç verecektir ki bu ilacını ihmal etme ve son olarak hep içini ferah tut.Ben asla düşecek, bişey olacak demedim.Bebeğim naza çekiyor kendini paşa kendini ağırdan satıyor falan dedim hep:)Allah yardımcın olsun.

benim kanamam olmamıştı ama sol tarafımda ağrım vardı kanama bekledi doktorum ama olmadı
arkadaşların dediği gibi sadece yatacaksın mümkün olduğunca yerinden kalkma ve mutlaka doktorunla konuş geçmiş olsun...

Selam kızlar :( ya dün geceden beri damla damla pembe kanamalarım oluyor... Çok korkuyorum ben :( acaba düşük mü yapıcam yoksa sadece bir tehlike mi?

merhaba bende 11 haftama dün itibari ile girdim banada doktorum hafif kanamalar olabiliceğini söylemşti ama mutlaka doktorunuzla görüşün ihmal etmeyin yerleşme kanaması olabilir ama Allah korusun yinede ihmal edilmemesi gerekebilir doktorunuz sizi ztaen yönlendiricektir.Stres olmayın çünkü bebeğe en zararlı şey bu Allaha emanet olun bende güzel haberlerinizi bekliyorum

Ilginiz ve dualarimiz için teşekkür ederim çok sağolun içimi rahatlattınız ...Kanamam kesildi allaha şükür ama midem bulanmaya başladı bu sefer ve malesef ki yatıp dinlenmek bana çok uzak bu evin işini yapamadan duramıyorum ben yaa tutamıyorum kendimi hiç bugün de misafirim gelecek diye bir güzel giriştim ise...çok kaşınıyorum ben biliyorum :25:

benim kanamam olmamıştı ama sol tarafımda ağrım vardı kanama bekledi doktorum ama olmadı
arkadaşların dediği gibi sadece yatacaksın mümkün olduğunca yerinden kalkma ve mutlaka doktorunla konuş geçmiş olsun...

ayy benımd ehep sol tarafımda agrı oluo ama kanamam olmadı çok sukur..hımm bende yataım ozaman..korktum sımdı :(

merhaba canım aynı sorunu bir kaç gün önce bende yaşadım doktoruma gittim düşük tehlikesi olarak görüyoruz bu tip durumları ilişkiyi yasakladı ayaklarını uzat dinlen dedi.progestan ilacını verdi kullandım 3 gün kullandım ve şu anda lekelenmem durdu.progestanı bitiricem inş sendegit doktoruna korkma ALLAHIN izniyle bişey olmaz inş:) dinlen rahat ol ve heyecanlanma bu durum yüzünden strese de girme doktorum bunları söymedi bana.umarım bişey olmaz.geçmiş olsun.

Back
X