G Gulcngl Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2022 35 18 3 45 6 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulcngl #1 Hamileliğimin 6. Haftasını doldurdum. 5. Haftadan beri mide yanmam ve bulantım başladı. Çözüm önerileri olan arkadaşlar neler yaptınız
Hamileliğimin 6. Haftasını doldurdum. 5. Haftadan beri mide yanmam ve bulantım başladı. Çözüm önerileri olan arkadaşlar neler yaptınız
Asliq Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2018 661 527 53 6 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulcngl #2 Sakız kraker azaltsada yinede oluyor. Buda gebeliğin bi parçası hayırlı olsun:))
D denizok Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2019 4 1 86 45 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulcngl #3 Gulcngl .!.: Hamileliğimin 6. Haftasını doldurdum. 5. Haftadan beri mide yanmam ve bulantım başladı. Çözüm önerileri olan arkadaşlar neler yaptınız Genişletmek için tıkla... Gülcan hanım size özelden bir mesaj yazdım bakabilir misiniz
Gulcngl .!.: Hamileliğimin 6. Haftasını doldurdum. 5. Haftadan beri mide yanmam ve bulantım başladı. Çözüm önerileri olan arkadaşlar neler yaptınız Genişletmek için tıkla... Gülcan hanım size özelden bir mesaj yazdım bakabilir misiniz