Canım, endişelenme Allah'ın izniyle birşey olmaz. Ben de 6-7 haftalık hamileyken çok kötü bi şekilde grip oldum, Ateşim çok aşırı yükselmedi ama bi ara 39a çıktı, dört dolandım, yapmadığım bişey kalmadı, doktoruma ulaşmam problem oldu, nihayetinde ulaştım parol kullan ateşini çok yüksekte tutma dedi, bi defa da parol attım, bol bol ılık duş yaptım ama titreye titreye, hayatımda öyle üşüdüğümü hatırlamıyorum, bir de vişne hoşafının ateşi düşürücü etkisi olduğunu biliyordum, bol bol içmeye çalıştım, ve iyileştiiiim, ama asıl mesele sonrasında başladı, içim içimi yedi bebeğe bişey olursa diye, bu suçluluk duygusu, sanki ben sorumluymuşum gibi, zaten internette bi hamilelikte ateş yazdığında bir sürü felaket senaryosu çıkıyor, internetteki doktorsiteleri de dahil olmak üzere belki 50 doktora danışmışımdır bişe olur mu diye, kimi korkuttu kimi bişey olmaz dedi, hatta burada da yazdım, sağolsun kimse cevap vermedi

en sonunda çözümü yine kendimde buldum, mecburen tevekkül etmek. Aslında konum ve meslek itibarıyla insanlara elinden bişey gelmeyen konularda Allah'a dayanıp içini ferah tutmalarını sık sık söyleyen bir insanım ama demek ki kişinin söylemesi ile yapması farklı oluyor.
bu hafta tekrar doktor kontrolüm vardı, şu anda 18 haftalığız elhamdülillah, hiç bir aksilik görülmüyor. Doktorumla tekrar konuştum bu hafta, bu panik hali normal ama sakin olmayı öğreneceğiz dedi, sıgara içsen bazı konularda suç sende olur ama bi bebeğin yaratılışında annenin müdahelesi yok ki dedi, daha neleri kafalarına takan insanlar var, ferah durmaya çalış her konuda dedi.
Sen de sakin olmaya çalış, ateşliyken beni teselli ettiği cümleyle "Yaratıcı küçücük hücreleri yaratıyor da, minicik hücreleri ateşin eline mi teslim edecek?" Güzel düşün güzel olsun canım, geçmiş olsun...