kızlarr gebeliğimi öğrendiğimden beri sadece günde 1 tane sigara içiyorum, bazen hiç içmiyorum. Ama o 1 sigara beni pişman ediyor ama içmeden de sinir oluom bazen ben napıcam
kızlarr gebeliğimi öğrendiğimden beri sadece günde 1 tane sigara içiyorum, bazen hiç içmiyorum. Ama o 1 sigara beni pişman ediyor ama içmeden de sinir oluom bazen ben napıcam
Icmiyceksin bu kadar basit.sigara icmek kandaki trombositleri devreye sokar.kanin pihtilasmaya baslar ve bebege kan oksijen gitmez.Allah korusun kalbi durabilir.cunku gebelikte kanin akiskan olmasi cok onemli.bebeginin hayati icin birakman gerek.sinirleniyorum icmeyince gibi bi bahane olamaz.evladinin hayati soz konusu
Nefsine hakim olup icmeyeceksin .Burda cikip kimse 1 taneden bisey olmaz demez sana .Cunku 1 tane de ayni 1 paket de ayni .O bebeğe nasil zarar verdiğini düşünsen annelik ic güdüsüyle asla icmezsin zaten .Gebe olduğunu ogrenince sigarayı bıçak gibi kesen insanlar var .Demek ki tercih meselesi .Birakamiyorum gibi bir bahanenin arkasina sığınamazsiniz .
Merhaba inşallah Alllah yardım eder bi taneden de kurtulursun. Zaten bu denli rahatsız olmasan burada konu açmazsın sen sigaradan kopmak istedikce daha çok stres olup kendini kasıyosun. Aklına geldikçe kendini oyala bi ceviz bi fındık bi kuru üzüm at ağzına bol bol su iç ertele dur bi taneyi de birazdan dedikce fındık fıstık ye sakız çigne sonunda vazgeçiyorsun ben öyle yaptım inşallah sana da bi faydası olur
17.07.2017 de tüp bebek tedavisi için doktora gittim herşey çok iyi tedaviye başlıyoruz dedi ve ben o gün son sigaramı içtim o gün bugündür ağzıma sürmeyi bırak eşime bile içirtmiyprum... Herşey beyinde çözülüyor içmek istemedikten sonra içemezsin bebeğini düşün onun o minicik kalbinin atabilmesi için senin kanının temiz ve akışkan olması şart kendini böyle şartlandır ve sonlandır bu sigara işini