5 haftalık hamileyim

5 haftalık hamileyim çok dikkat etmeme rağmen oldu ama istemiyorum hazır değilim kesinlikle aldırmak için 15 bin TL istiyor hastane bunuda karsılayamıyorum napıcam düşürmek istiyorum
Keşke daha fazla dikkat etseydin.
yazık günah gerçekden

Zaten daha 15 bin tl karşılayamıyorsun doğursan hiç bakamassın masraflarından belli

Farketseydim ertesi gün hapı kullanıcaktım maalesef
Aaa sakın aldırma 5 haftalıkken kalbi oluşmaya başlıyor rabbim vermiş ne güzel arayıp bulamayan insanlar var o bı mucize oluşumuyla yaradisiyla lutf . sakın böyle bir günaha girme ebediyette telafisi yok bu da bir cana kiymaktir ruh verildi oluştu artık rabbim rızkını verir kucağına alınca sevgisi hele bambaska

5 haftalık hamileyim çok dikkat etmeme rağmen oldu ama istemiyorum hazır değilim kesinlikle aldırmak için 15 bin TL istiyor hastane bunuda karsılayamıyorum napıcam düşürmek istiyorum
Ay aldırma ben çok istiyorum mesela bir bebeğim olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın çok günah aldırma masraflardan korkuyosan da bebek rızkıyla gelir buna inan Rabbım onu nasip ettiyse rızkını mutlaka hazır etmiştir merak etme

Aldırmadım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…