5 haftalık hamileyimmmmmm.yaşasınnn.

Arkadaşlar Merhaba mercimeğimi dün gördüm 5+2 haftalık hamileyim. Hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah Darısı isteyenlere en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:

tebrik ederim cnm....

Tebrik ederim canım bende 5 gün önce öğrendim bende 5 hafta 4 günlük hamileyim ALLAHım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu insan kendini haria hissediyor.Umarım bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına

inş cnm... rabbim herkese yaşatsın ço tebrik ederim

bende yeni geldim dr dan 5 haftalık hamileyim bendeeee:ecrin_bebek:

tebrik ederimm cnm

dün gittim doktora 5 haftalıkmış.çok mutluyum.

tebrik ederim cnm

BEN IKI GUN ÖNCE GITTIM 4 HAFTA 5 GUNLUK HAMILEYMISIM AMA KESE GÖRUNUYO BEBEK GÖRUNMUYO SIZIN GÖRUNUYOMU KANAMAMDA WAR GECEN SEFER DUSUK YAPTIM COK KORKUYORUM:gitme:

allahtan hayırlsı cnm çok dikkat et kendine tebrik ederirmm.... sağlıklı gebelikler dilerim

arkadaşlar selamlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık gibi görünüyor.İnşallah Allah sağ salim kucağımıza da almayı nasip eder.Allah çocuğu olmayan tüm arkadaşlara da evlat sahibi olmayı nasip eder.Çook mutluyum...

arkadaşlar selamlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık gibi görünüyor.İnşallah Allah sağ salim kucağımıza da almayı nasip eder.Allah çocuğu olmayan tüm arkadaşlara da evlat sahibi olmayı nasip eder.Çook mutluyum...

tebrik ederim canım.... sağlıklı bi gebelik geçirmen dileklerimle... gözün aydın

arkadaşlar beni de aranıza alın.dün hamile olduğumu öğrendim.5 haftalık şu an bebişim.ama doktor kontrolüne gitmedim.5 ekim e gün verdiler.o zamana kadar bekliyecem ne yazik ki.umarım sağlıklı gelişiyordur bebişim.Allah hepinizin bebeğine ve size sağlık,sıhhat versin.

merhabalar ben de 5 haftalık hamileyim keseyi görebildik ama kalp atışını duayamdık daha erken dedi dr 2 hafta sonra tekrar gel dedi.bu arada bana da rapor verdi okula gitme riske tamayalım dedi tüp bebek benimkisi belki de ondandır ama yine de biraz huzursuslandım

tebrikler kendi haberimi almış gibi sevindim.benim de yarın tam 5 haftalık olcak bhcg değerin kaçtı canım vajinal mi gördü.
çok erken gözükmüş maşallah artis hemen göstermiş kendini.

bende dün öğrendim 5 hafta 4 günlük hamileymişim.bebişimizin kalp atışlarını 2 hafta sonra duycakmışım.çok şaşkınım

Back
X