5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

Merhaba hanımlar, 2,5 yıldır korunmadığımız halde hamile kalamıyordum.14 Şubatta belki güzel bir haber alırım umudu ile günüm geçmeden test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.Emin olamadık eşimle hastaneye gittik kan tahlili yaptırdık.Veee sonuç pozitif.. 139.44 ile hamile olduğumu öğrendim.Henüz 5 haftalık olduğundan adet günümde geçmediğinden doktora gitmedim sizce ne zaman gitmeliyim.Allah isteyen herkese versin çok güzel bir duygu.İlk öğrendiğim an ağlamaktan duramadım.

bu ay farklı bişey yaptın mı canım bizde uğraşıyoruz epeydir

Selen hanım, biz 4,5 yıllık evliyiz ilk 2 yıl korunduk istemedik.Sonraki 2,5 yılda da istedik ama olmadı. 3-4 ay önce eşimle doktora gittik.Bende vitamin eksikliği dışında bişi çıkmadı.Eşimde de varikosel (Testislerde damar genişliği) çıktı ama hamileliğe etki edecek boyutta değilmiş.Doktor ameliyat edelim ama şuanki sperm değerleriylede hamile kalabilirsin aslında demişti.Biz nasıl olsa ameliyat olacak ilerde diye eşim ameliyat oldu 2 ay önce.Bu arada sigarayıda bıraktı ben zaten içmiyorum. sigara spermlerin hareketliliğini azaltıyormuş.Ameliyat sonrasında ben keçiboynuzu kürü yaptım 10 gün eşim bunu içti bol bol ceviz,fındık yedi.Bende vitamin eksikliği nedeniyle B12 iğnesi vuruldum.5 gün boyunca iğne vuruldum, sonra haftada 1 e döndük 5 hafta boyunca haftada 1 B12 iğnesi oldum şuan ayda 1 e döndük.Aynı zamanda folbiol folik asit ilacı içtim sabah akşam aç karnına hala içiyorum, magnezyum eksikliğim de varmış o ilaçlarıda içtim.Ameliyattan sonraki ilk ay sonuç alamadık. İkinci ayımda hamile kaldım.Ama benim vitamin eksikliği tedavilerim, eşimin varikosel ameliyatı, keçiboynuzu kürü, sigarayı bırakması ve bol ceviz fındık tüketimi hangisi en etkili olduda hamile kaldım bilemiyorum ama biz bunları yaptık.Şükürler olsun Yarabbim verdi sonunda.Allah isteyen herkese nasip etsin hepimiz sağlıklı, eli ayağı düzgün bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi.

Selen hanım, biz 4,5 yıllık evliyiz ilk 2 yıl korunduk istemedik.Sonraki 2,5 yılda da istedik ama olmadı. 3-4 ay önce eşimle doktora gittik.Bende vitamin eksikliği dışında bişi çıkmadı.Eşimde de varikosel (Testislerde damar genişliği) çıktı ama hamileliğe etki edecek boyutta değilmiş.Doktor ameliyat edelim ama şuanki sperm değerleriylede hamile kalabilirsin aslında demişti.Biz nasıl olsa ameliyat olacak ilerde diye eşim ameliyat oldu 2 ay önce.Bu arada sigarayıda bıraktı ben zaten içmiyorum. sigara spermlerin hareketliliğini azaltıyormuş.Ameliyat sonrasında ben keçiboynuzu kürü yaptım 10 gün eşim bunu içti bol bol ceviz,fındık yedi.Bende vitamin eksikliği nedeniyle B12 iğnesi vuruldum.5 gün boyunca iğne vuruldum, sonra haftada 1 e döndük 5 hafta boyunca haftada 1 B12 iğnesi oldum şuan ayda 1 e döndük.Aynı zamanda folbiol folik asit ilacı içtim sabah akşam aç karnına hala içiyorum, magnezyum eksikliğim de varmış o ilaçlarıda içtim.Ameliyattan sonraki ilk ay sonuç alamadık. İkinci ayımda hamile kaldım.Ama benim vitamin eksikliği tedavilerim, eşimin varikosel ameliyatı, keçiboynuzu kürü, sigarayı bırakması ve bol ceviz fındık tüketimi hangisi en etkili olduda hamile kaldım bilemiyorum ama biz bunları yaptık.Şükürler olsun Yarabbim verdi sonunda.Allah isteyen herkese nasip etsin hepimiz sağlıklı, eli ayağı düzgün bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi.

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına hatta kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi bende dün öğrendim hamiş olduğumu senin hesabına göre bende 5 haftalık hamileyim

Merhaba hanımlar, 2,5 yıldır korunmadığımız halde hamile kalamıyordum.14 Şubatta belki güzel bir haber alırım umudu ile günüm geçmeden test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.Emin olamadık eşimle hastaneye gittik kan tahlili yaptırdık.Veee sonuç pozitif.. 139.44 ile hamile olduğumu öğrendim.Henüz 5 haftalık olduğundan adet günümde geçmediğinden doktora gitmedim sizce ne zaman gitmeliyim.Allah isteyen herkese versin çok güzel bir duygu.İlk öğrendiğim an ağlamaktan duramadım.

canım hayırlı olsun. Hemen doktora git pazatesi. Ben 4+3 üm. Hemen gittim ilk kontrole. Beklemeden git. Sağlıkla al bebişini inşallah.

hayırlı olsun arkadaşım umarım rahat bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bizde 1 şubatta transfer yaptırdık ilk denemede tuttu bende 13 şubatta hayırlı haberi aldım 15 şubatta keseyi gördük ama daha küçük haftaya tekrar merkezdeki doktorum kontrol edicek umarım bir sorun çıkmazda kalp atışını alırız.

slm canım ben 6+4 hamileyim bende 15 şubatta öğrendim :1: biz tam 54 ay bekledik çok şükür dualarım kabul oldu benim eşimde de varikosel vardı 2 yıl önce çiftaraflı ameliyat oldu daha önce sebepsiz kısırlık konularına cevap yazardım şimdi gebelik bölümüne geçtim:49: sanki bulutlar üzerinde yürüyorum çok mutluyum hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

test yaptım adet tarihim yarın aslında dayanamadım. dün yaptım. ikici çizgi testi yaptıktan 5-6 saat sonra silik bir şekilde belirdi. elimde ovülasyon testi vardı. onuda yaptım o da çift çizgi çıktı. ikinçi çizgi biraz daha soluk ama gebelik testindekinden daha belirgin. deli olacam. bu ay aşılama için tıp fakültesine gidecektik. dr. oraya yönlendirmişti. gitmeme gerek kalmayacak belki de. ne dersiniz?

kızlar ılk 3 aya kdr adet agrısı gibi kasılmalar agrılar gayet normaldir kendızı yormayın endıselenmeyın ınsallah ısteyen gönüllere RABBIM HAYIRLISI İLE EVLATLARINI VERIR INSALLAH... kalp atısı için 6 7 haftalıkken gitmenızı önerırım benım ılk beta hgc 11.97 ydı mucızem buyudu buyudu sımdı benımle cok sukur beta düşükmü yuksekmı dıye hıc endıse yapmayın :) bol saglıklı bebişli günler sizlere :)

Crinone vajinal jel elimde var.bebeklerim oldu allaha şükür.içinde 12 adet var.2014 son kullanma tarihi.uygun fiyata verebilirim.isteyen özelden msj atabilir

merhaba kızlar bende en son 15 ocakta regl oldum 15 şubatta test yaptım sonuç pozitif bende hesapladım 5 haftalık falanım ama benim durumum sizden çok farklı eylülde33 hftalık bebeğimi kaybettim ölü dogum yaptım sezeryanla 6 ay bekledik ama doktora daha gitmedim kese görünmez diye 6-7 haftalık olup öyle gitmeyi düşünüyorum canım demişsin ağrılarım var regl olucam gibi hissediyorum demişssin bendede oluyor bazen ya gerçekten regl olucaz yada bebeğimiz tutunuyor bize hakkımızda hayırlısı kızlarr öptüm sizi

merhaba kızlar bende en son 15 ocakta regl oldum 15 şubatta test yaptım sonuç pozitif bende hesapladım 5 haftalık falanım ama benim durumum sizden çok farklı eylülde33 hftalık bebeğimi kaybettim ölü dogum yaptım sezeryanla 6 ay bekledik ama doktora daha gitmedim kese görünmez diye 6-7 haftalık olup öyle gitmeyi düşünüyorum canım demişsin ağrılarım var regl olucam gibi hissediyorum demişssin bendede oluyor bazen ya gerçekten regl olucaz yada bebeğimiz tutunuyor bize hakkımızda hayırlısı kızlarr öptüm sizi

cnm benım konularını bılıyorum çok sevındım ıyı duşunelım ıyı olsun:))))))))

arkadasım bende 16 ocakta adet oldum en son henuz oldum test de yapmadım 3 -4 gun sonra net cıkıyo dedıler bende pazartesı yada salı alacam ınsallah ama bende hemen gıtmeyı dusunmuyorum kese gorunmuyo dıye bırde zaten bebegın kalp atıslaırnı duymak ıcın cagırıyolar o yuzden bıraz bekleyıp 6-7 haftalıken gıdeyımd ıyorum ama kımısı de hemen gıtmek lazım dıyor kararsızım ...

merhaba bende 4 yıllık evliyim ve 2 yıl dır çocuk istiyorduk eşimin sperm sayısı düşük olduğundan tüp bebek dediler. bütün doktorlar bunu önerdi. geçtiğimiz ağustos ayında negatifle sonuçlanan 1 tüp bebek denemememiz var. bu aylarda yeniden yaptırmayı düşnürken 14 şubat sevgililer günün de adetimin 14 gün gecikmesi sebebi ile bir test yaptım ve sonuç pozitif neden 14 gün bekledin diyceksiniz bu seneler içinde okadar test yaptım ki artık hayal kırıklığını kaldıracak gücüm kalmamıştı.o gün bile arkadaşlarım sayesinde yaptırdım ve şükürler olsun ki sonuç pozitif.hemen akşamına kan tahlili yaptırdık eşimle değerim çok yüksekti.. o gün uyuyamadım inanaın benim için bi mucizeydi. şimdi bebeğim 7 haftalık kalp atışını duydum çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor.Allahım bebeklerimizi sağlıklı sıhatlı kucağımıza almak nasıp etsin inşallah..

Hamile olduğumu 16 şubatta öğrendim daha henüz çok ufak ulturasyonda bile gözükmüyor 23 ünde az da olsa görülebilirmiş daha kaç haftalık bilmioum beta hcg de 14.93 çıktı çoook heyecanlıyım ara ara lekelenmeler oluyor şişkinlik var ve gögüslerim çok şiş kendimi epeyce uykulu hissediyorum işime yansırsa kötü bakalım nasıl geçecek o kadar hafta off keşke hemen alsam kucağıma bebeğimi

Ilk deneme ve ilk hamilelik bebeğe bişey olacak diye ödüm kopuyor en son 21 ocakta regl oldum ama lekelenmelerim oldu bu ay baktırdım hamile çıktım doktor lekelenmeler için progestoron ilaç verdi acaip uyku hali ve baş dönmesi yapıyor ne yapcağımı şaşırdım içmezsem bebeğe bişey olur diye korkuyorum off bendede sanki adet olacakmış gibi hisler var tuvalete gitmeye korkuyorum bide doktor düşük de olabilir dedi beni korkuttu off iyce bunaldım annelik hayalleri kursammı napsam bilemiorum

arkadasım bende 16 ocakta adet oldum en son henuz oldum test de yapmadım 3 -4 gun sonra net cıkıyo dedıler bende pazartesı yada salı alacam ınsallah ama bende hemen gıtmeyı dusunmuyorum kese gorunmuyo dıye bırde zaten bebegın kalp atıslaırnı duymak ıcın cagırıyolar o yuzden bıraz bekleyıp 6-7 haftalıken gıdeyımd ıyorum ama kımısı de hemen gıtmek lazım dıyor kararsızım ...

beta hcg testi ile adet olmadan 1 hafta önce bile öğreniyorsun ama bişey gözükmüyor ulturasyonda falan

Back
X