5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

ayyy o ateş basmaları yokmuuuuu fena oluyorum valla:)
bu ctesi test yapmıştım hamile olduğumu öğrendim onun öncesinde göğüs ağrıları vs. hepsi çok fenaydı.regl olcakmışım gibi geliyo:))

bayanlar tecrübelisiniz belki bilen vardır, mantar rahatsızlığı gebe kalmayı etkilermi o şekilde kalan varmı?mantar için hap kullanıorum ama..2 gün soınra bitiyo inş. sonuç alırız

kızlar merhabaa..5 haftalık hamileyimmm 4+4ken gttğimzde vajınal ultrasonla baktı doktor ve pek bişi göremedi....cumaya rand verdi..korkuyoum ya bişi yoktur inşallahh..bide kasıklarımm çok ağrıo sancılar giriooo özellkle sol tarafımaaa...:43:

ben de dün öğrendim hamile olduğumu. Kan tahlili yaptırdım. beta hcg değeri 305. Doktor şimdi gelmene gerek yok. 10 gün sonra gel dedi. Umarım sağlıklı bir şekilde kalp atışını duyabilirim.. bende de ara ara adet sancısı oluyor maalesef..ama normal olduğunu bir çok kişiden duydum o nedenle stres yapmamaya çalışıyorum...

bayanlar tecrübelisiniz belki bilen vardır, mantar rahatsızlığı gebe kalmayı etkilermi o şekilde kalan varmı?mantar için hap kullanıorum ama..2 gün soınra bitiyo inş. sonuç alırız

evet mantar gebe kalmayı engelliyor çünkü ben evleneli 10 ay oldu balayında sisitite yakalandım 4 ay cektim gecmedi sonra bi anda mantara cevirdi peynir kesigi gibi çok kötüydü doktora gitmedim gecer dedim ama ilişkimizi etkiledi agrı ve sulu yara oluştu hemen gittimö 7 günlük bir antibiyotik verdi karı koca 2 tek ilaç verdi 2 günlük 2 tanede krem verdi ve ben bu kremle ilaçları kullanırken 9 gün ilişki ye girmedik ve ilaç bittikten sonra 2 gün sonra ilşkiye girdik ve o gece hamile almışım:)))) haberim yok tabii kaldıgımda kasıklarımda agrı gögüslerimde hassasiyet olunca test yaptım çıktı:D

o yüzden mantar engelliyor bence canım doktorda bana dedi iltihaplanman varmış yumurtalıklarında ilaç temizlemiş ve hemen kaldım:)) insallh sende kalırsın:):nazar::nazar:

ben de dün öğrendim hamile olduğumu. Kan tahlili yaptırdım. beta hcg değeri 305. Doktor şimdi gelmene gerek yok. 10 gün sonra gel dedi. Umarım sağlıklı bir şekilde kalp atışını duyabilirim.. bende de ara ara adet sancısı oluyor maalesef..ama normal olduğunu bir çok kişiden duydum o nedenle stres yapmamaya çalışıyorum...

hayırlı olsun cnmmmmmm:)

Back
X