Evet çok küçük daha 5 haftalık canım bu haftalarda benimde öyleydi hatta bir süre sadece kalp atışını gördüm başka hiçbir şey görmedim taa ki 12.haftalıkken bir bebek olduğu belli oluyor . Kafana o kadar takmaMerhaba, 5 hafta 1 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim ve ultrasonda çıktı fotoğrafını verdi 0.75m doktor çok ilgisizdi sadece çok küçük dedi haftasına göre mi küçük neye göre heyecan yaptım o sırada hiç bir şey soramadım fotoğrafa bakmaktan. bana kaç haftalık olduğunu bile söylemedi (ben kendim kağıtta yazdığından öğrendim ve sat günümle tutuyor zaten) bir sürü test verip gönderdi. Kafama takıldı internette falan hep baktım şekli bi değişik bu kesemi nedir vs hiçbir şey söylemedi. Fotoğrafını atsam şekli hakkında yorum yapar mısınız ? Ben mi saçmalıyorum.
Yani ya daha çok yeni gebeliğin daha çok küçük o şekilde tatlı bi dille söylemedi sanki olması gerekenden küçükmüş gibi bir tepkiydi o kafamı karıştırdı. Teşekkür ederim yorumunuz içinEvet çok küçük daha 5 haftalık canım bu haftalarda benimde öyleydi hatta bir süre sadece kalp atışını gördüm başka hiçbir şey görmedim taa ki 12.haftalıkken bir bebek olduğu belli oluyor . Kafana o kadar takma
Rica ederim evet bazı doktorlar keşke hiç doktor olmasa insan gibi davranmıyorlar duygusuzlar çok maalesefYani ya daha çok yeni gebeliğin daha çok küçük o şekilde tatlı bi dille söylemedi sanki olması gerekenden küçükmüş gibi bir tepkiydi o kafamı karıştırdı. Teşekkür ederim yorumunuz için
Muhtemelen 5+4,5 falan olabilir :)Yaa benim doktorum da kaç haftalık olduğumu söylemedi hatta ben sordum daha yeni dedi söylemedi sizce kaç haftalık olabilir Eki Görüntüle 2922499
Bu yüzden 8 haftaya kadar bekleyeceğim. Kese çok küçükse vajinal ultrasonla belli oluyor sadece. Doktorumla telefonda konuştum. 8. Haftana randevu al gel dedi. Öncesinde gelsen de alttan keseye bakıp birkaç hafta sonra kalp atışı için çağırırım, gerek yok dedi. Beta hcg mi haftada 2 ölçtürüyorum o kadar.Test bile yapmadı karından bakmadı alttan baktı birde
Beta hcg olcturmek gerekiyor mu benim doktorum ölçmedi hiç birşey yapmadıgı gibiBu yüzden 8 haftaya kadar bekleyeceğim. Kese çok küçükse vajinal ultrasonla belli oluyor sadece. Doktorumla telefonda konuştum. 8. Haftana randevu al gel dedi. Öncesinde gelsen de alttan keseye bakıp birkaç hafta sonra kalp atışı için çağırırım, gerek yok dedi. Beta hcg mi haftada 2 ölçtürüyorum o kadar.
Bana şimdilik gelmene gerek yok, artışın iyi görünüyor. Haftada 2 ölçtürmeye devam et dedi. Aile hekimi de aynısını dedi. Haftada 3 gel ölçüm alalım dedi.Beta hcg olcturmek gerekiyor mu benim doktorum ölçmedi hiç birşey yapmadıgı gibi
Selam canım ultrasonda gördüğün zamanki beta değerini hatırlıyor musun acaba?Merhaba, 5 hafta 1 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim ve ultrasonda çıktı fotoğrafını verdi 0.75m doktor çok ilgisizdi sadece çok küçük dedi haftasına göre mi küçük neye göre heyecan yaptım o sırada hiç bir şey soramadım fotoğrafa bakmaktan. bana kaç haftalık olduğunu bile söylemedi (ben kendim kağıtta yazdığından öğrendim ve sat günümle tutuyor zaten) bir sürü test verip gönderdi. Kafama takıldı internette falan hep baktım şekli bi değişik bu kesemi nedir vs hiçbir şey söylemedi. Fotoğrafını atsam şekli hakkında yorum yapar mısınız ? Ben mi saçmalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?