- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
- Konu Sahibi angel_askmelegi91
Su an 5+2 yim yarin kontrolum var sizce kese görünür mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gozuktu ama kalbi atmadi cok mutsuzumSu an 5+2 yim yarin kontrolum var sizce kese görünür mü?
bende 5+2 de gitmiştim ve keseyi görmüştük seninde gözükür.
Geç döllenme olmadıysa gözükür.genelde keseye 5.haftada kalp atışına 7.haftada bakıyorlar
inşallah canlarım inşallah gözükürbugun gıttım tam 5 haftalık gördu çok net degıl ama rahat gördu doktor çok mutluyum çokkkkk sağlıklı olsunlar inşallah
ama daha erken tatlım baksana herkes 7. haftada gözüküyor diyorBende gozuktu ama kalbi atmadi cok mutsuzum
bende bugün gittim canım benimde göründü ama daha çok küçük ya ayy kıyamam ben onabugun gıttım tam 5 haftalık gördu çok net degıl ama rahat gördu doktor çok mutluyum çokkkkk sağlıklı olsunlar inşallah
bende bugün gittim canım benimde göründü ama daha çok küçük ya ayy kıyamam ben ona
bende bugün gittim canım benimde göründü ama daha çok küçük ya ayy kıyamam ben ona
Su an 5+2 yim yarin kontrolum var sizce kese görünür mü?
ne güzel canım benimde kese göründü çok sevindim ya allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsinkişiden kişiye değişiyormuş bu.benim 4.haftada göründü 6.haftada da kalp atışını duyduk
evet tatlım çok güzel bişey ya amin cümlemizinkinisüper bişi dimi...şükür...
şaka gibi. Allah tamamına erdırsın canım
kuzum bende 5+3 günlük hamıleyım dun gıttık gordu k keseyi :)Su an 5+2 yim yarin kontrolum var sizce kese görünür mü?
Gordum bende allaha sukur canim bayramdan sonrada kalp atisini duymaya gitcem hayirlisi olsun canim seninde insallahkuzum bende 5+3 günlük hamıleyım dun gıttık gordu k keseyi :)