Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ilk ogrendigimde 3.5 haftalik felandi simdi 6 haftalik hamileyim doktorum 7 haftasinda hem görünür hem kalp atisini duyariz bayramdan sonraya kaldi insaallah görünür
Gecen hafta adetini 3 gün geçince kandaki değerim 626 :) dun gittim. Küçücük bisey gördü Dr ama haftasiyla alakali bisey demedi. Büyük ihtimal 5. Haftamin içindeyim. 1 2 hafta sonra cagirdi
Ben bugün gittim,
5 haftalığım, keseyi gördüm.
Doktorun bana muayene boyunca "annesi" diye hitap etmesi sonucu açtım muslukları,
Bu ne yaa?
Hep ağlıyorum
Bu kese gorunmesi nedir? Ben doktoruma hamiligimin haberini vermedim bile henuz, hemen vermeli miyim? Gerci ben yurtdisinda yasiyorum, sistem burada biraz daha farkli. Kese ultrasonla mi gorunuyor? Bukadar erkenden ultrasona almayabilirler burada.
Kizlar hepinize hayirli olsun Ben haftaya gitmeyi düşünüyorum 5.haftada goruluyormus kese o yüzden simdi gitmiyorum iki hafta sonra da kalp atışı için ins . benim ilki kalp atışı olmadığı için kurtajla alindi oysaki hic kanamam falan da olmamıştı ama 8.haftayı geçtiği halde alttan muayenede bile kalp atışı duyulmadığı için alindi ;( inş bu kez o minik kalbi canlanır melegimin kalp atışıiiçin gideceğim gün en korkulu günüm olacak sanırım içimde hep bir korku var
Canm gecms olsun ya. Allahim tez zamanda saglikli gebelik ve bebis nasip eder insallah. Bu arada dusuk yaptgmi ogrendm demissin de fark etmedn mi merk ettm
Arkadaşlar merhaba.son adetım agustosun sonundaydı 26-28 arasında tam net hatırlamıyorum.1 ekımde kan tahlılı yaptırdım pozitif cıktı.2 ekımde de gıttım ultrasonda keseyı gördü.12 ekımde şiddetli kanamam oldu tekrar Dr gittim.kalp atışını görmedı.kese aşağıya kaymış düşük tehlıkesı olabılır kalp atışı yok boş gebelık olabılır dedı.16 ekımde tekrar gel kalp atışına bakalım dedı.kanamam var ama şiddetli degıl.progestan diye bi hap verdı.onu kullanıyorum.benım gıbı bu durumu yaşayan varmı? Kalp atışını geç duyan? Bı kızım var allah bagıslasın hamıleyken 5. Haftada kalp atışını duymuştuk .ultrason kağıdını da vermedı.kesenın çapını da söylemedı
ben de dün gittim doktor 5+6 günlük dedi hem keseyi gördüm hem kalp atışlarını duydum, doktorum normal ultrasonlarda görünmez bu kadar küçükken ama bizim cihazlarımız çok detaylı olduğu için bebeği görüp duyma imkanımız oluyor dedi ..