Allah allah her doktor bambaşka şeyler sölüyor. Benim aşılamamı yapan fethiyedeki doktorum progestan gunde 2 alıyordm lekelenme olunca 3 e çıkardı. Bugunde bulundugum şehırde mecbur baska bi özel hastaneye gttm beta vermeye başka bi doktorla görüştm. O da kesinlkle progestan devam dedi. Kaç tane kullanıuorsn günde dedi. 3 dedim. Çok iyi dedi devam. Yani sağlıksızsa gidecek evet fakat bu bi koruyucu önlem yani bebekle alakalı bir durum olmaz bizim rahmimizle ilgili olur. Benim bildiğim progestan rahmi güçlendirp kuvvetlendiren bişey. Tam da hakim değilm bisürü ilaç var. Konu bebek değil senin rahminle de ilgili olablr bence öyle düşünme. Benim 2 şer gün ara ile beta: 67,
193 ve bugün 540 çıktı. Artış iyi dedi doktor ama 2 günde bir takip devam dedi. Bu arada bende hiçbi sorun yok. Rahim içi temiz, tüpler açık ne bilym kötü bi durumum yok rahim duvarı kalınlık veya aşorı incelk gibi şeler olur ya. Benim düşüklermn sebebi sağlıksız spermler döllüypr erkek problemi war bizde sperm dna hasarı ve 4. Seviye varikosel var. Spermlern cogu ölü, anomali, hareket hızı az. Ameliyat olacak eşim salı günü bu yızden zaten. Yanı bende skntı olmasada sperm kötüdür diye ben bunca ilacı iğneyi kullanıyorum. Senin anlayısında bu şeklde gelişirse sağlıksız çocugum olacak. Ama doktorlar nıye sağlıksız cocuk için bu kadar çabalasın ki. Blmiyorum hiçbişiy anlamıyorum artık ben de merak ediyorm bu işlern sonunu. Hayırlısı olsn halkımızda inş