5. haftaya giriş

ozlmcvc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
6
1
1
25
Merhabalar 5 gün önce 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim. İlk HCG ölçümünde (25 Eylül )173 ikincide (27 Eylül) 465 sonuncuda ise (29 Eylül) 661 çıktı. Sonuncu ölçüm beni biraz korkutuyor sizce normal mi?
Not: diğer ikisini öğleden sonra, sonuncuyu sabah saatlerinde yaptırdım.

Merhabalar 5 gün önce 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim. İlk HCG ölçümünde (25 Eylül )173 ikincide (27 Eylül) 465 sonuncuda ise (29 Eylül) 661 çıktı. Sonuncu ölçüm beni biraz korkutuyor sizce normal mi?
Son değer düşük çıkmış, kese göründü mü bence bir kontrol ettirin

Kötü düşünmeyin güzel artmış. Neden bu kadar erken öğrendiniz? Ben de aynı şeyi yapmıştım doktorum bana kızmıştı hemen neden test yaptın diye 😀 çünkü böyle çok strese giriyoruz ve sürekli kan veriyoruz .😀

Kötü düşünmeyin güzel artmış. Neden bu kadar erken öğrendiniz? Ben de aynı şeyi yapmıştım doktorum bana kızmıştı hemen neden test yaptın diye 😀 çünkü böyle çok strese giriyoruz ve sürekli kan veriyoruz .😀
ben sirf şu stres olayi yuzunden kan vermedim sadece ultrasona girdim zamaninda
ay beta azmi çokmu insan duşunmekden kafayi yiyor yani

ben sirf şu stres olayi yuzunden kan vermedim sadece ultrasona girdim zamaninda
ay beta azmi çokmu insan duşunmekden kafayi yiyor yani
Aslında en güzeli adet geciktikten 1 hafta sonra evde test yapıp öyle kan vermek. Erken öğrenince süreç çok stresli. Sürekli değer yükselecek mi, kimyasal mi, dış gebelik mi diye düşünmekten kafayı yiyoruz

Aslında en güzeli adet geciktikten 1 hafta sonra evde test yapıp öyle kan vermek. Erken öğrenince süreç çok stresli. Sürekli değer yükselecek mi, kimyasal mi, dış gebelik mi diye düşünmekten kafayı yiyoruz
Ben ilkinde bir kez kan verdim emin olmak için sonra vermedim ikincisindede öyle yani oluruna biraktim doktor dedigi vakitde ultrasona girdim kese bebek falan gordum boyle yapinca bile stres var yani beta takip edersem oho😁

Mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye gittiğimde öğrendim hanımefendi. Özellikle hamile miyim diye test yapmadım. Doktora "hamileysem lütfen söylemeyin erken öğrenmek istemiyorum" mu deseydim?

Sürekli olcturmeyin. Doktorunuz mu istedi sürekli ölçmeyi? Stres yapmayın doktorunuzun söylediği tarihte keseyi görmeye gidin. Şu an bunun size bir faydası yok

Back
X