5 iz bıcırıklara yuva (resimli)

kedikuyrugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
307
5
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Birbirinden güzel 5 kardeş kedi yavrularına yuva arıyoruz. Klinikten gelen bilgi aşağıdadır.

"ANNELERİ HAMİLELİK SÜRECİNİ KAPIMIZIN ÖNÜNDE GEÇİRİP DOĞUMUNU KLİNİĞİMİZDE YAPTI ,HERBİRİ ÇOK GÜZEL ÜÇ DİŞİ İKİ ERKEK YAVRU VAR,FACEBOOKTANDA PAYLAŞIP YUVA ARIYORUZ BİR DE SİZE DANIŞALIM DEDİK ELİMİZDE DOĞUNCA SOKAĞA GİTSİNLER İSTEMİYORUZ
BİZE YARDIMEDEBİLİRSENİZ SEVİNİRİZ

Vet.Hek.Merve Koçak

Son düzenleyen: Moderatör:
özel msj atamıyorumda henüz yavrular hangi ilde acaba yazmamışsınız sanırım eğer izmirde iseler bir dişi yavru sahiplenmek istiyorum :)

özel msj atamıyorumda henüz yavrular hangi ilde acaba yazmamışsınız sanırım eğer izmirde iseler bir dişi yavru sahiplenmek istiyorum :)

merhaba, istanbuldayız ama konu baya eskiydi, hepsi yuvalarına kavuştular çok şükür. Umarım size yakın güzel bir dost bulabilirsiniz.. Teşekkürler

merhaba, istanbuldayız ama konu baya eskiydi, hepsi yuvalarına kavuştular çok şükür. Umarım size yakın güzel bir dost bulabilirsiniz.. Teşekkürler

Merhaba

Üzerinden epey zaman geçmiş ve şimdi her biri yeni yuvalarında ve çok mutludurlar inşallah...

Ama o kadar tatlılar ki bu minik pisiler (daha doğrusu bu canların hepsi çok ama çok hem de hiç birine kıyılamayacak kadar güzeller, biz insanlara ibretlik olabilecek öyle çok yönleri var ki onların)

fotoğraflarını görünce bu duygularımı belirtmeden geçemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…