• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kez dusuk yaptiktan sonra HAMILEYIM! Lutfen bu kardesinize dua edin.

Seylanin Gunlugu

Minik oglusum Omer'im
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
1.966
4.361
133
52
Daha oncede bazi basliklar altinda yazmistim. 5 kez dusuk yaptim. Son hamileligim Mayis 2012 de idi ve hamileligim gelismedi haziranda yine dusuk yaptim. Dun 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim ama korkudan sevinemedim bile. Hamile oldugumu dusunmeye bile korkuyorum. Surekli dua ediyorum. Nolur sizlerde benim ve bebegim icin dua edin. Allah eden etmeyen herkesten razi olsun.

Teyzemde çok uzun yıllar bilmem kaçıncı düşükten sonra kavuşmuştu oğluna. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Allah razi olsun kizlar. Birazdan doktora gidip testler yaptircam. gecen sefer degerlerim dusuk cikmisti ve yukselmemisti. insallah bu defa normal cikar diye dua ediyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. her seferinde once sevinip sonra hayal kirikligi yasamak cok zor Allah kimseye vermesin. hic tanimadigim insanlar bile dusuk yapsa icim aciyo. Allah dusmanima vermesin. once bulup sonra kaybetmek inanin cok zor. tek istedigim sadece benim degil hamile olan herkesin bebegini saglikli bir sekilde kucagina almasi. Allah yar ve yardimcimiz olsun.

senin için inşallah hayırlısı bu gebeliğin olur sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin güzel ALLAHIM!

Biraz once test sonuçlarım için aradılar. HCG 1100 ve Progesterone 14.4 müş. HCG normal ama diğeri biraz düşük malesef 20 nin üstünde olması lazım. İlaca başlıcam inşallah yükselir. Korkumdan hamile olduğumu eşime bile söyleyemedim. Yine hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum. Hiç kimse bilmiyor. Doktorumda tatildeymiş. Pazartesiyi beklemem lazım. Kalbim get güt atıp duruyor. Bu kadar meşakkatten sonra Allahın izniyle doğurursam ve kızım olursa adını Naz koycam. Şart oldu artık. Sürekli dua ediyorum. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok isteyen herkese meşakkatsiz versın ınşallah. Kimsenin çocuğuda düşmesin çok zor bişey. Allah'a emanet yavrularımız. Mesajımı görüp benim için dua eden herkesten Allah razı olsun.

Daha oncede bazi basliklar altinda yazmistim. 5 kez dusuk yaptim. Son hamileligim Mayis 2012 de idi ve hamileligim gelismedi haziranda yine dusuk yaptim. Dun 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim ama korkudan sevinemedim bile. Hamile oldugumu dusunmeye bile korkuyorum. Surekli dua ediyorum. Nolur sizlerde benim ve bebegim icin dua edin. Allah eden etmeyen herkesten razi olsun.

hayırla sağlıkla bebeğini kucağına al işallah aminn.. darısı hepimizin başına olsun en kısa zamanda sağlıkla hayırla..

Biraz once test sonuçlarım için aradılar. HCG 1100 ve Progesterone 14.4 müş. HCG normal ama diğeri biraz düşük malesef 20 nin üstünde olması lazım. İlaca başlıcam inşallah yükselir. Korkumdan hamile olduğumu eşime bile söyleyemedim. Yine hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum. Hiç kimse bilmiyor. Doktorumda tatildeymiş. Pazartesiyi beklemem lazım. Kalbim get güt atıp duruyor. Bu kadar meşakkatten sonra Allahın izniyle doğurursam ve kızım olursa adını Naz koycam. Şart oldu artık. Sürekli dua ediyorum. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok isteyen herkese meşakkatsiz versın ınşallah. Kimsenin çocuğuda düşmesin çok zor bişey. Allah'a emanet yavrularımız. Mesajımı görüp benim için dua eden herkesten Allah razı olsun.

Cnm inş. sağlıklı ve sorunsuz bi gebelik geçiririsin Allahın izniyle Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşş.

İnşallah Rabbim aynı acıyı ne sana ne kimseye yaşatmasın Allah sabır versin inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın.Eşinle paylaşmalısın bence...Allah emanett olun.Ya mübdi ve ya hafız diyin bol bol

İnşallah Rabbim aynı acıyı ne sana ne kimseye yaşatmasın Allah sabır versin inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın.Eşinle paylaşmalısın bence...Allah emanett olun.Ya mübdi ve ya hafız diyin bol bol

Cok tesekkur ederim dualariniz icin. Ya Mubdi diye dua ediyordum ama ya Hafiz bilmiyordum tesekkur ederim. Dusuklerimin sebebi kan pihtilasmasi ve progesterone hormonunun yeterince uretilememesi. birde yasim var tabii hepsi biraraya gelince sonuc boyle oluyor. surekli bebe aspirini kullaniyorum. hamile kalmadan once basladim. simdide progesterone fitilleri kullaniyorum bakalim hayirlisi insallah bu defa sonuc iyi olsun diye bol bol dua ediyorum. sonucta kaderde ne varsa o olacak. benim elimden dua etmekten baska birsey gelmiyor.
Allah sanada senin gibi hamile olan herkese saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. kimse bebegini kaybetmesin.

Bu Sabah namaza kalktım. Namazda bır ıslaklık hıssettim ama fitillerden sandım. Sonra lavaboya gıttıgımde baya bır kanamam olduğunu farkettim:( henüz sancım falan yok ama çok moralim bozuldu şimdi saat 9 olsunda doktoru arayayım diye bekliyorum. İşe falanda gitmedim bugün. Büyük ihtimalle düşük yapıyorum yine. Daha 5 haftalık bile değil. Hayırlısı olsun artık yapılacak bişey yok.

Back
X