- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 53
- Konu Sahibi Seylanin Gunlugu
-
Daha oncede bazi basliklar altinda yazmistim. 5 kez dusuk yaptim. Son hamileligim Mayis 2012 de idi ve hamileligim gelismedi haziranda yine dusuk yaptim. Dun 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim ama korkudan sevinemedim bile. Hamile oldugumu dusunmeye bile korkuyorum. Surekli dua ediyorum. Nolur sizlerde benim ve bebegim icin dua edin. Allah eden etmeyen herkesten razi olsun.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimseyi çok bekletmesin. İnsan çok yıpranıyor.hayırla sağlıkla bebeğini kucağına al işallah aminn.. darısı hepimizin başına olsun en kısa zamanda sağlıkla hayırla..
Biraz once test sonuçlarım için aradılar. HCG 1100 ve Progesterone 14.4 müş. HCG normal ama diğeri biraz düşük malesef 20 nin üstünde olması lazım. İlaca başlıcam inşallah yükselir. Korkumdan hamile olduğumu eşime bile söyleyemedim. Yine hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum. Hiç kimse bilmiyor. Doktorumda tatildeymiş. Pazartesiyi beklemem lazım. Kalbim get güt atıp duruyor. Bu kadar meşakkatten sonra Allahın izniyle doğurursam ve kızım olursa adını Naz koycam. Şart oldu artık. Sürekli dua ediyorum. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok isteyen herkese meşakkatsiz versın ınşallah. Kimsenin çocuğuda düşmesin çok zor bişey. Allah'a emanet yavrularımız. Mesajımı görüp benim için dua eden herkesten Allah razı olsun.
Biraz once test sonuçlarım için aradılar. HCG 1100 ve Progesterone 14.4 müş. HCG normal ama diğeri biraz düşük malesef 20 nin üstünde olması lazım. İlaca başlıcam inşallah yükselir. Korkumdan hamile olduğumu eşime bile söyleyemedim. Yine hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum. Hiç kimse bilmiyor. Doktorumda tatildeymiş. Pazartesiyi beklemem lazım. Kalbim get güt atıp duruyor. Bu kadar meşakkatten sonra Allahın izniyle doğurursam ve kızım olursa adını Naz koycam. Şart oldu artık. Sürekli dua ediyorum. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok isteyen herkese meşakkatsiz versın ınşallah. Kimsenin çocuğuda düşmesin çok zor bişey. Allah'a emanet yavrularımız. Mesajımı görüp benim için dua eden herkesten Allah razı olsun.
İnşallah Rabbim aynı acıyı ne sana ne kimseye yaşatmasın Allah sabır versin inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın.Eşinle paylaşmalısın bence...Allah emanett olun.Ya mübdi ve ya hafız diyin bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?