halk yüksek refah seviyesine ulaştı ya ondan oluyor hep bunlaryaw migrosta da tmo nun pirinci aynı para, kota da yok üstelik
Ne haddimize kınamak..Nankörsünüz diyenlere itafen yazdım yazdıklarımı..Kınamamak lazım, yokluktan bunlar hep... Ben orada görev yaparken bir öğrencim en sevdiği yemeğin pirinç pilavı olduğunu söylemişti, sadece kendilerine misafir geldiğinde yiyorlarmış..
Doğurmakla değil,doyurmakla oluyormuş demekki..en az 3 çocuk diyenlerde düşünerek konuşmalı..@cryptic bedava olursa ne olabilir bilemiyorum guluyoruz aslında ama o kadar içler acisi ki...
yaw migrosta da tmo nun pirinci aynı para, kota da yok üstelik
kepekli pinç tavsiye edrim chees..migrostan alıp bende stok yaptıydım bu tmo nun pirinçlerinden, bizimkiler pirinç pilavını çok sever, sonra akademisyenler trakya pirinci zehirli deyince soğudum tabii, bi daha pirinç falan almam isterse bedava olsun, bulgur yiyelim sağlıklı sağlıklı hem daha ucuz herdaim
Bi tanem sana yazmadım zaten öyle genel yazdım, üste yazılanları okumadım bile...Ne haddimize kınamak..Nankörsünüz diyenlere itafen yazdım yazdıklarımı..
teşşekür ederim canım..açıklamada bulunmana gerek yoktu çok kibarsınBi tanem sana yazmadım zaten öyle genel yazdım, üste yazılanları okumadım bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?