5 milyondan kısa sürede 65 milyona yolculuk sonuc dogal yolla gebe

aslipinar_04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
27
6
36
Ankara
merhaba arkadaslar bende sızler gıbı uzun sure cocuk hasretı yasadım en sonunda allahım dualerımı kabul ettı esım azosperm tanısı ıle ankarada bır ozel tuo bebek unıtesınde 1 defa tup bebek deneyımımız oldu ama sonuc 2 aylıkken dusukle sonuclandı 1 de etlık hastanesınde asılama deneyımımız oldu ama sonuc negatıf artık psıkolojıkmen yıkılmıstım takı bır doktor ısmı duyana kadar ısteyene maılle atabılırım ısmını esımın sperm sayısı 5 mılyondu onunda 100 90 nı ölu doktor beyden allah razı olsun 5 aylık bır tadavı onerdı menogon amp ve her gun sabah aksam harnup pekmezı hergun ıctı esım be 5 aydan sonra bıde baktıkkı sperm sayısı 65 mılyona cıkmıs ve morfolojı 100 90 canlanmıs ve en guzelıde bılıyomusunuzzzzzzz dogal yollla hamıle kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmm sımdı 2 aylık bebısım var gübüsümde allahım ısteyen herkese nasıp etsınnnnnnnnn

tebrik ederim canım nihayet içimizden biri daha anne adayı dr ismini ve hangi hastane söylermisin sonuçte sakıncası yok

tebrikler vu bu konuyu paylaştığın için tşk

sperm azlıgı yuzunden hamıle klamayan bırı ıcın cok umut verıcı bır konu bu..gozun aydın oncelıkle.rabbım saglıklan kucagına almayı vde hayırlısıylan buyutmeyı nasp etsın ınşşşşşş
benımde esımın yok denecek kadar az ılk testte 400 bın 2. de 2 mılyon cıktı
suan kaan aydosun tedavısını uyguluyoruz bu ay 9 gun gunumden gectı sonuc ne bılmıorum ama
senın adına cok sevındım bzılerede duanı eksık etme.
doktorun adını bana ozelden yada burdan atarsan cok sevınırım
ayrıca yaptıgınız uygulamarı
rabbıme emanet olun :)

canım tebrikler sağlıcakla kucağına almak nasip eylesin rabbim
sorunumuz aynı banada yazarmısın doktor ismini ben ist. dayım umarım bana yardımcı olur
bu arada eşimin sayısı yükseldi ama hareket sorunu var onada iyi geldi değilmi..

canım urolog mufıt bey anatolıa tup bebek merkezınde calısıyor tup bebek doktorumda centrum tp bebek merkezınde prof recaı papuccu mufıt hoca sabah aksam harnup pekmezını onerdı 2 kasık alıyodu ayrıca esıme arada bırde kuru ıncır kurunu ve bol bol yesıllık yedırıyodummmmm

canım bu incir kürü zeytiny.incirmi yoksa incir suyu.
size menagonu doktor ne için vermişti.fsh kaçtı eşinin.
hayırlı olsun bebişinde.

anlatırmısın neler kullandı eşin ayrıntılı anlatırmısın hayırlı olsun bebişin

sizin adınıza çok sevindim..
ben de farklı bir doğal macun(çakşır) almış ve eşime yedirmiştim..çok şükür hamile kalmıştım..dert veren rabbim elbette dermanınıda verir..yeterki araştıralım..
tekrardan hayırlı olsun bebişin:87:

bende doğal yolla hamile kalmak istiyorum
ama olmuyor işte olmuyorrr arı sütü aldım, dünden beridir yediriyorum eşime, harnup pekmezindende alıyım diyorum, bu pekmez marketlerde bulunurmu, nerden alabilirim ya?

gözün aydın canım. bizim de aynı sperm sayımız 5 milyon. 2 kere aşılama yaptırdık negatif sonuçlandı. şimdi eşim keçiboynuzu kürü ve proxeed kullanıyo. hiç ümidim kalmamışken senin yazdıkların umut oldu içime. rabbim bizlere de böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. ama bizim doktorumuz baştan o kadar ümitsiz konuştu ki bütün hayallerimiz yıkıldı. ne bir ilaç verdi ne tedavi direk tüp bebek dedi. bu kadarını da kendi çabalarımız ve benim doktorum sayesinde yapıyoruz. demekki olabiliyormuş ilaçla tedaviyle düzelme ihtimali varmış. yazın başka bir doktora gitmeyi düşünüyoruz hayırlısı bakalım. inşallah biz de hayırlısıyla kavuşuruz meleğimize.

mrb ben yeni katıldım bu siteye
benim eşimde de aynı sorun var her spermiogram sonucu 0 .yani azospermi.Genetik testler yapılıyor onun sonucunu bekliyoruz.Kleınfelter olabilir yani.Ne düşüneceğimi ne yapacağı mı bilmiyorum.herşey normal iken olabilir mi azospermi?Hiç kimse ile de konuşamaıyorum bu konuyu.Bu siteyi görünce belki bana yoldaş olur bu konuda diye düşündüm.Herşeyi normal olup azospermi olan ya da m.tesesinde sperm çıkan var mı?

erkek infertilitesi kısmına girersen azospermle ilgili bir topik var orda. orda daha çok şey bulursun

canım doktorun adı mail yada tlf numarasını gonderebilirmisin. eşimde öyle milyon olacka kadar sperm yok. sadece bi kaçtane bende normal olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…