<5 negatif ne demek?

Mgsnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
35
1
1
31
Bayanlar agrilarimdan ve bazi belirtilerden suphelendigim icin dun doktora gittim. Adetime daha 6gun vardi ancak yinede kan testi yaptirdim ve ultrasonda doktor rahmimin kalinlastigini soyledi bugun kendisine beta degerim nedir diye yazdim "<5 negatif" diye cevapladi. Daha adetime dedigim gibi 6gun vardi simdiden belli olur muydu ve bu doktorun yazdigi tam olarak ne anlama geliyor.

Ben de regl olamamıştım bir dönem kontrole gittim, rahmin kalınlaşmış regl olacaksın dedi . Galiba regl donemi yakınken rahim kalinlasiyor. 1 haftaya kalmadan regl olmustum .

Evet canım hamile olsan en azından 20 lerde olurdu beta değerin. Negatif demiş doktor olumsuz yani

Adetten 6gun once negatif cikar mi peki sonra donme ihtimali var mi acaba?
Canım ovülasyon testi yapıyorum ben. Sende yapsana. Eğer gebelik durumu ya da ikinci döllenme durumu olduğunda ovülasyon testinde çıkıyor zaten. Ordan anlarsın hem

Doktor öyle yazdıysa değer 5 ten kucuk demis HCG hormonunun 5 ten büyük olması gerekiyor hamilelik var diyebilmek için . Ama bana sorarsanız siz çok erken kan vermişsiniz belki geç yumurtlama oldu geç döllenme var. Kanda bile en erken reglye 2 gün varken çıkar diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…