ben 5 numaraya geçeli 1 aydan fazla oldu
tabi benim kızım biraz da kilolu ancak sığıyoruz 5 no ya
ben prima kullanıyorum çoğunlukla
ama diğer bezlere göre prima biraz daha küçük yapı olarak
ama diğerlerindede 5 alıyorum
kelebeğim çok sağol a.s. prima haricinde başka hangi 5 numara bezi önerebilirsin?
ben gündür kullanıyorum 5 numara 9.800 kg kilomuş hugges kullanıyorum
molfiks kullanıyorum memnunum 4 numara gayet iyi geliyor diğer bezlere oranla daha büyük yani primanın 5 no.su ile molfiks 4 no. eşdeğer
Merhaba
Biz halen 4 numara bez kullanıyoruz.Kızım ancak 8.5 kg.olabildi.Uzun zaman da olmadı bu ebatı kullandığımız,yalnız bizim bir sorunumuz var.Hangi marka kullansak kullanalım sızıntı oluyor.Sızıntı kelimesi bazen az bile kalıyor.Her bir yanından oluyor ve bir yere gittiğimde koca bir çanta ile gidiyorum.Kullandığım markalar prima,evybabay,huggies,babystar,molfix.Pişik sorunumuz da birkaç ay çok aşırıydı.Kutu kutu ilaçlar kullandık.Özellikle de babystar çok yaptı.Hem de içinde 80 tane vardı ve başka bir bez alarak dönüşümlü kullanmıştım.
Bez firmalarına mail yolladım.Neden sızdırıyor öğrenmek istedim.Ebatını büyütmemi önerdiler.Büyük ebat almama rağmen yine aynı sorun devam etti.Yine de bu bezlerden hangisi olursa olsun alıyorum.İşte bizim durumda böyle...
kızlar bende uyu oyna kullanıyorum çok acayip pişik yapıyo ben 4 ünü kullanıyorum uyu oynanın bundan sonra hugges alıcam kızım onun içinde ok rahat ediyo anlayabiliyorum bunu torbalanmada olmuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?