• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.165
548
29
Kizlar biz taşındık .ev sahibi çok iyi insanlar. 5 kız çocuğunu kaybetmiş hepsi doğduktan sonra 6.7 aylıkken .şimdi bı kızı daha kadının psikolojisi çok berbat durumda normal olarak .kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın üstüne sadece dua falan okutur okur bu şekil yani .asıl konuya gelicek olursak .az önce kadını gördüm kızım çok kötü hicbisi yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor.uykusundan sıçrıyor dedi.gittim baktım kıza kız bildiğin hasta yani göz altı kızarmış halsiz.abla sağlık ocağına götur dedim .hazır daha açıkken bi şurup yazsın doktor .bakarmi diyor benim adresim burda değil .sonra gözleri doluyor ya bu kızımda ölürse diyor.ben bu kadına çok üzülüyorum.turkceside yok oyuzden bilmiyormu acaba.goturucem dedi ama .pek emin olamadım .o hissi almadım ondan kadin korkuyor .zamanında gorumcesi ona ( sen çok iyi olsaydın cocuklarin ölmezdi ) demis.ben bile artık o kız için endişeleniyorum .ben kadına teklif etsemmi acaba beraber götürelim diye.

Güncelleme : kızı götürdük doktora üşütmüs şurup falan yazdı .ayrıca kızın ailesi kıza çok düşkün ben biliyorum.kiza bişi yaptıkları yok .lütfen öyle şeyler yazmayın.kadin okadar korkuyorki bişi olucak diye en ufak hastalıkta bile odu kopuyor

Son düzenleme:
Çocuklarda tedavisi olan, uygun diyetle düzelen türden genetik geçişli bir metabolik hastalık olabilir. Alın hayrına çocuk acile götürün.
Bencede öyle kadın bilmediği için kendisinin yada bir başkasının uğursuz olduğunu düşünüyor sanırım ben öyle anladım

Kizlar biz taşındık .ev sahibi çok iyi insanlar. 5 kız çocuğunu kaybetmiş hepsi doğduktan sonra 6.7 aylıkken .şimdi bı kızı daha kadının psikolojisi çok berbat durumda normal olarak .kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın üstüne sadece dua falan okutur okur bu şekil yani .asıl konuya gelicek olursak .az önce kadını gördüm kızım çok kötü hicbisi yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor.uykusundan sıçrıyor dedi.gittim baktım kıza kız bildiğin hasta yani göz altı kızarmış halsiz.abla sağlık ocağına götur dedim .hazır daha açıkken bi şurup yazsın doktor .bakarmi diyor benim adresim burda değil .sonra gözleri doluyor ya bu kızımda ölürse diyor.ben bu kadına çok üzülüyorum.turkceside yok oyuzden bilmiyormu acaba.goturucem dedi ama .pek emin olamadım .o hissi almadım ondan kadin korkuyor .zamanında gorumcesi ona ( sen çok iyi olsaydın cocuklarin ölmezdi ) demis.ben bile artık o kız için endişeleniyorum .ben kadına teklif etsemmi acaba beraber götürelim diye.
Evet beraber götürelim demeniz lazım, geç kalmayin vicdani yukunu kaldiramazsiniz

Allah allah bu insanlar nerde yasiyor ya? Yaziktir yavruya neyi var acaba?😔 yoklayin nolursunuz benim bile aklim kaldi. Kimler cocuk buyutuyor ya😡
Doğulular .bende doguluyim ama .şimdi Türkçe bilmeyen insan yok neredeyse .kadın Türkçe anlıyor ama konuşamıyor .bende pat küt biraz anlıyorum dediklerinden .

Tabii ki teklif edin, hatta goturmezlerse polis çağırın. Gorumcesi doğru söylemiş, anne babasının cahilliğinden, pasifliginden ölmüş bebekleri 🤬
Ya öyle demeyin nolur kadın okadar korkuyorki . okadar titriyorki kizinin üstüne.geride kalmışlar bilmiyorlar sadece

Doğulular .bende doguluyim ama .şimdi Türkçe bilmeyen insan yok neredeyse .kadın Türkçe anlıyor ama konuşamıyor .bende pat küt biraz anlıyorum dediklerinden .
Kardes dil bilmese nolur cocugu goturseler hayrina bakarlar neyi var diye gunahtir ya. E dil de ogrensin. Dogu'da Turkce konusulmuyor muymus?

Ben sorumluluk almayın yada sizinde endiseniz varsa ambulans çağırın ambulans götürür zaten çocuğu onlar yönlendirirler

Ya öyle demeyin nolur kadın okadar korkuyorki . okadar titriyorki kizinin üstüne.geride kalmışlar bilmiyorlar sadece
bebek yapmada geride kalsalar keske, herseyde geride kalirlar da, bakamayacaklarini doğurmaya geri kalmazlar. Yazik günah...

Burda kadını suçlayacak kızacak elestirecek bir şey yok. Hayat her yerde büyük sehirlerdeki gibi güllük gülistanlık değil. Hala günümüzde nüfusa kayıtlı olmayan okutulmayan kızlarımız var. Beş çocuğu olmuş kadının burnunu dışarı cikaramiyor belli ki. Onun sizlerle aynı seviye düşünce ve karar mekanizması yok malesef. Burda bu zavallı anneyi eleştirmek yerine. Ona ses olan konu sahibine teşekkür eder ve neler yapılabilir bunu tartışalım.
Sizin durumunuz nedir bilemiyorum ama siz on ayak olup bir acile görürseniz yada 183 arayıp durumu anlatıp yardım talep etseniz.

Hasta bebeği hastaneye götürmek bilinmeyecek bir şey mi? Daha da kayıp yaşamış, hiç mi düşünmemiş,tartmamiş içinden 'acaba yine olursa ne yapmak lazım?' diye.
Acaba kadının korkmasınin nedeni bebeklerden birinin 'nasilsa kız' diye ölümüne göz yummasi olabilir mi?? Çünkü akli melekesi olan insan yol bilmesin,iz bilmesin , hiç yoktan alır kucağına alakasız bir hastaneye götürür,yardım etsinler diye . Dil bilmeyen iz bilmeyen nice mülteci yaşıyor ülkede, devlet hastanelerine gdiip bir şekilde derdini anlatiyorlar el yordamıyla. Bu kadınınki saflik,cahillik falan değil bence. Kötü niyet.
Yerinde olsam eğer doktora goturme konusunda ayak diretirlerse, götürmedigini ogrenirsen polisi ara. O bebek hala yaşıyor, vallahi vebali senin de boynuna olur, gerekeni yapmadığın icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X