arkadaslar benim yazimdan herkes korkmus o yuzden acaba yazmasam mi diye de dusunmustum yazmadan once. cunku bu oyle bir seyki yuz hamile gider bir sey olmaz, bana olaninda tam nedenini sadece Allah bilir. ama nerdeyse 12 haftalik hamileydim yolculuktan sonra rahimde kan pihtisi olustu, cunku ucaga binmeden onceki gun doktorumda kontroldeydim her sey normaldi, turkiyede vardiktan uc gun sonra doktora gittim, gitme nedenim sadece aileme bebisi gostermekti bir baktik ikinci kese sanilcak kadar kan pihtisi var icerde. bir gun sonra kanama yapti ufacik bir kan geldi doktora gittim bebegim cok iyiydi, bir sey yoktu ertesi sabah minicik bir pembe kandan sonra yine gittim, kalbi durmustu, cok kotu gunlerdi, kurtaj sonrasi kromozom testi yapildi saglikli cikti yani bir anamoli yoktu 46 XX cikti olmasi gerektigi gb

(( bana kanda pihtilasma testleri yapildi o da temiz cikti kanamanin yerinden dolayi bu neden olabilcegi soylendi cunku testler hep temizdi ve o icerdeki olusan kan pihtisinin olusma nedeni her sey olabilcegi gb nedenlerden biri de yolculuk olabilir dediler (ucak yolculuguydu benimkisi 3 saatlik, bilmiyorum sadece ucagi mi kastetti doktor)
kisacasi yapilan testlerde bir sey bulunamayinca ben ondan sizlerel paylastim, korkutmak icin degil lutfen psikolojinizi benim yuzumden bozmayin bu surekli olabilicek bir sey degil.
bir de biliyorsunuz Allah nasip etseydi ne kanamalarla o bebek yine dogardi.
ama anne aklinda "gitmese miydim" dememeli, 22 ayda hamile kalabilmistim evimde kalsaydim da yine de olsaydi en azindan niye gittim demezdim.
umarim anlatabildim. sizleri uzduysem affedin ama insan basina gelince uyarmadan da duramiyor baskasi bu acilari yasamasin ben yine de uyarayim diyorum, inanin bir tek kisi bana deseydi gitmezdim, herkes aa ben nerelere gittim bir sey olmaz deyip durdu. aslinda git ya da gitme diye sorumlulukta almamak lazim belki de. cok uzattim ama uzuldum sizleri korkuttum diye ondan.