5 senenin sonundaaaaa bende hamileyimmmmm

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
5sene.... ha bugun ha yarin derken gecip giden 5 sene.. 5 yillik birikmis anne olma arzusu hep hayal kirikligi hep tek cizgi hep 0.100 kan degeri. Ilk kez bu ay ise basladim ve hic aklima bile takmadim daha dogrusu takacak vaktim olmadi veeee bugun sabah adetime 1 gun kala hadi bir test yapayim dedim yine negatif cikacagini bile bile ama bu ay bisey vardi bende anlayamadigim megerse melegimmis benimleymis yanimdaymisssss tabi bagris cigris mutluluktan havalara ucmalarrr hemen gittim ozele acilden kan verdim 156 cikti degerim 10u gecince pozitf oldugunu biliyorum o yzudeb hamileyummmmm ama degerim nasil kizlar bilen varmi 1 gun kala 156 nasil az mi cokkkk korkuyorum ve cok mutluyummnmm :)

5sene.... ha bugun ha yarin derken gecip giden 5 sene.. 5 yillik birikmis anne olma arzusu hep hayal kirikligi hep tek cizgi hep 0.100 kan degeri. Ilk kez bu ay ise basladim ve hic aklima bile takmadim daha dogrusu takacak vaktim olmadi veeee bugun sabah adetime 1 gun kala hadi bir test yapayim dedim yine negatif cikacagini bile bile ama bu ay bisey vardi bende anlayamadigim megerse melegimmis benimleymis yanimdaymisssss tabi bagris cigris mutluluktan havalara ucmalarrr hemen gittim ozele acilden kan verdim 156 cikti degerim 10u gecince pozitf oldugunu biliyorum o yzudeb hamileyummmmm ama degerim nasil kizlar bilen varmi 1 gun kala 156 nasil az mi cokkkk korkuyorum ve cok mutluyummnmm :)
oy maşaAllah ya,tebrik ederim...Rabbim ikinizi de korusun...DEğerin de gayet iyi,hatta benim 1 gün kalamla yakın gibi...bak şimdi 7 ayımız bitti ;)Hamilelik takvimini ekleyebilirsin,hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar:

canım tebrikler. değerin çok iyi. benim 2 gün geçince 319 dün de 736. inşallah sağlıkla devam eder. korkma mutlu ol bu anın tadını çıkar. seni çok iyi anlıyorum. 3 gündür ben de aynı duyguları yaşıyorum :)))))

Hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşaallah.

Canım hayırlııııı olsun Rabbim seni ve küçük fasulyeni korusunnn AMİNN..
Bende 4 yıllık evliyim evlendiğim günden beri eşimle istedik bir bebeğimiz olsun nasip olmadı o kadar dr tedavisi yok yok olmadı en son artık kafam rahatladı veeee tam 4 yıl bitmesine 1 .5 ay kala hamile kalmışım Rabbimin bize en güzelll evlilik hediyesiydi eşimle ben 5.yıla girerken hiç unutmayacağız bi gün geçirdik mutlulukla.

CYMERA_20151103_150619.webp
merhaba hanımlar bugün ikili testimizi yaptırdık. Cinsiyeti henüz söylemedi doktor. Yarın kendi doktoruma gidicem. Çook merak ediyorum. Ne zaman öğrendi varsa öğrenen.

5sene.... ha bugun ha yarin derken gecip giden 5 sene.. 5 yillik birikmis anne olma arzusu hep hayal kirikligi hep tek cizgi hep 0.100 kan degeri. Ilk kez bu ay ise basladim ve hic aklima bile takmadim daha dogrusu takacak vaktim olmadi veeee bugun sabah adetime 1 gun kala hadi bir test yapayim dedim yine negatif cikacagini bile bile ama bu ay bisey vardi bende anlayamadigim megerse melegimmis benimleymis yanimdaymisssss tabi bagris cigris mutluluktan havalara ucmalarrr hemen gittim ozele acilden kan verdim 156 cikti degerim 10u gecince pozitf oldugunu biliyorum o yzudeb hamileyummmmm ama degerim nasil kizlar bilen varmi 1 gun kala 156 nasil az mi cokkkk korkuyorum ve cok mutluyummnmm :)[/ Ne güzel maşallah Allah bağışlasın Rabbim her isteyene nasip etsin bize de

Back
X