Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun cok rısklı ama olan var olmus artık bundan sonra tuplerını baglat yazık sanacocuklar kac yasındaMerhaba arkadaşlar ben 4 kez sezeryan dogum yaptım 4 ccgum da aldırmam gerektiğini söyledi doktor ama kıyamadım suan gene hamileyim 1 aylık 5 sezeryan olan varmı suan tek sorun kan deger im düşük yardımcı olabilir misiniz. Ne yapmalıyım 25 yaşındayım
Bence bu doğumda doktorun bağlama sini isteyin..kan değerini beslenme şeklini değiştirerek de yükseltebilirsiniz inşallah
6 4 3 1 bck yaşında araları yok fazla baglatmak istedim ama yaşım küçük diye baglamadılarAllah yardımcın olsun cok rısklı ama olan var olmus artık bundan sonra tuplerını baglat yazık sanacocuklar kac yasında
O zaman hap kullan onu da doğum sonrası vermiyorlar spiral taktır bari hemen6 4 3 1 bck yaşında araları yok fazla baglatmak istedim ama yaşım küçük diye baglamadılar
O zaman hap kullan onu da doğum sonrası vermiyorlar spiral taktır bari hemen
Valla 3 cocuk var planlı oldu hepsi ama yanlışlıkla olur diye korkuyorum
Yaşım küçük ve normal doğum oldguu için baglatamadim bende
Ama çok dikkat et bundan sonra lütfen
İnşallah şöyle sıkıntını eşinin de imzası lazım mis yanlız habeirn olsunSaglık ocağında igne yaptırdım bana yaramadıgı için olmadı sprel igne bunu da alayım kucağıma zaten baglatıcam
İnşallah şöyle sıkıntını eşinin de imzası lazım mis yanlız habeirn olsun
Diger 4 cocukta da sezaryen dogum mu oldu hep?
6 4 3 1 bck yaşında araları yok fazla baglatmak istedim ama yaşım küçük diye baglamadılar
Kırk bir kere maşallah cnm bn de 2 tane oğlan var a sezaryen ikiside 3.yu aklıma getiremiyorum gündüz yorulmuyo mu kafanız bnmkıler çok kavga edip valla yorukuyoru rabbim yardımcınız olsun