5.sezeryan olurmu

Cerennnngulserennnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
8
7
1
28
Merhaba arkadaşlar benim size bi sorum olucak kendim icin degil annem icin soruyorum benim annem 36 yaşında 16 yaşında ewlenmis ve beni normal dogumla dunyaya getirmis daha sonra 2dusuk ve 1kurtaji olmus ve daha sonra bi erkek kardeşim olmus oda 9aylikken falan yasina girmeden olmus oda normal dogummus suan 4tane kardeşim var ve hepsi Sezar yan dogum oldu en kucuk kardeşim 2.bucuk yaşında ve annem hamile 4aylik buda Sezaryan olucak doktorlar aldirirsan masada kalirsin dogum yaparsanda bebek dogana kadar icini toparlayada bilirsin demisler suan bebegin durumu gayet iyi fakat hem annemde kilo kaybi var hemde doktor her turlu riskli demis sizce ne yapmaliyiz doktor öneriniz varmi bide aklima takilan sey cok riskli olsa doktor aldirman lazım demezmiydi

Anneniz sizle birlikte 5 sağlıklı doğum yaptı doğru mu anladım, 2 düşük bir de kürtajı var, bu da toplam 8 gebelik demek, şimdi 9. gebeliği oluyor sanıyorum, bu durumda doktor kürtajı riskli görmüştür, doktor her türlü riskli derken bu doğum gerçekleşe de riskleri mi var demiş?

Annenizin kilo kaybından doktorunun haberi var mı? Doktoru kilo kaybına ne diyor? Bence siz annenizle gidin aylık kontrole ve bu doğumdan sonra başka bir doğumu annenizin vücudu kaldırır mı kaldırmaz mı bunu öğrenin, doktor bundan sonra gebe kalması hayati risk oluşturur derse tüplerini bağlatmasını isteyin annenizden.

Kurtaj 1dusuk 2 6dogum 2kisi normal 4sezeryan bi tanesi olmus suan benimle birlikte yaşıyan hayatta olan 5cocugu var kordonlari baglattiricaz bunu ona istiyor sebebini özelden yazdim sizi kilo kaybini doktor biliyor bide kansızlık varmis bunun icin doktor sadece ilac veriyor okadar ;(

Bu 10. cu gebeliği
Mune abla gereken herşeyi söylemiş zaten
Daha 36 yaşında Allah yardımcısı olsun annenizin

Ewet dogumdada risk var kurtajdada demisler annem de agladi iste kurtaj olup oyle o gunahla olmektense dogum yaparim oyle olurum falan diyo doktor sadece hamilelik surecinde icini toparlaya bilirsin demis tek umut o suan oyle gorunuyor

Ablacım kansızlık için ilaçtan başka bir öneri de bulunamaz zaten doktor, yani yapılması gerekeni yapmış annenin doktoru.
Mümkünse annenize pekmez yedirin keçiboynuzu pekmezi kansızlık için birebir, her sabah aç karnına bir kaşık yesin.
Gıdalarına dikkat etsin, inşallah hayırlısıyla doğum yapsın madem kendisi de istiyor hazır sezeryan olurken tüplerini bağlattırsın.

Amin cok tskkr ederm
Peki onere biliceginiz bi doktor varmı acaba ?
Ablacım buradan direkt doktor ismi vermemiz uygun olmaz, İstanbul'da yaşıyorsun profilindeki bilgiye göre, sana tavsiyem İstanbul'daki üniversite hastanesinde jinekoloji servisinden randevu almaya bakın, üniversite hastaneleri biraz daha kapsamlı diye biliyorum.

Benim komşum da 5. Kez sezeryan yaptı..kardeşlerinin yaş aralıkları nasıl bilmiyorum ama komşumun çocukları da yakın yaşta birbirine..doktorlar kabul etmek istemedi 5. ameliyat diye ama yaptı şu an gayet saglıklı Bebek de anne de çok iyi bir buçuk sene geçti bile inşallah annene de hiç bi şey olmaz saha çok gençmiş zaten kolay geçer inş ama sonrasında önlem alınmalı tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…