5 temmuz da evleniyordum..Ama şimdi bilmiyorum.. Yardım edin

gamzeleyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
150
8
96
39
İstanbul
ARKADAŞLAR İKİ GÜNDÜR KENDİME GELEMEDİM BUGÜN DAHA İYİYİM AMA HALA MANTIKLI DÜŞÜNEMEDİGİMİN FARKINDAYIM.VE NE YAPACAGIMI TAM KESTİREMİYORUM..

bayramın birinci günü aksam nişanlımı aradım saat 9 gibi evde misafr var dedi msj attı ... içime bişey dogdu ssanki evde yokmus gibi ..ve bende evi aradım 11 de.. kayınvalide lavaboda dedi.. yarım saat gcti aradı evdeydim falan dedi.. ufak bir tartısmayla geceyi bitirdik.. bayramziyarettine kayınpederim babamlara geldigiinde ögrendim ki o saatlerde evde yokmus ..birincisi yalan söylemiş.. ben duyunca sinirlendim tabi .sonra tartıstık ayrılma noktasına gelmemize ragmen hala sen bana güvenmiyorsun ben evdeydim diye inatlasıp bagırıyordu .. o sırada telefonu gözüme ilişti ve alıp baktım.. ve gönderilen msjlarda ... tanımadıgım iki numaraya müsaitmisin cnm ve napıyorsun prensesim diye iki msj gördüm ... utanmadan hala kendini savunmaya gecti ve onlar normal arkdasım dedi.. ailesi duydu tartısmamızı büyüdü olaylar o bana güvenmiyorsun diye güvenmiyorsan bitsin demeye basladı.. ve ben aglıyorum .. soktayım.. eve gittim.. duramadım yürüyüşe cıktım ve aradı bir yerde buluştuk sakin sakin konuştuk sözler vaadler ve biraz benimle ilgilendiyip beni suclamalar .. eve gectik önceden söz verdigiimiz gibi patrona yemege gittik... ve ben o aksam biraz internette dolaşırken bunun baska bir msn adresinin ve üyeeliklerini buldum .. inanamadım.. sontartısma orada oldu .. ailesi onun hatalı oldugunu kabul ediyor bizimki suclu oldugunun farkında oldugu için bunaldım ayaklarına yatıyor yine tabiki ..ve dün aksam beni almaya iş yerime geldi .. aynı zamanda ailesi bize hiç bişey yokmus gibi oturmaya gitmişler .. ve gittim bişey yokmus gibi davrandım .. ama nefret dolu için.. dün sabah kriz gecirdim bana bunları yapan insan yüzünden ...

suan ayrılmak istiyoruma ma dayanamamaktan korkuyorum .. bir hafta onun bile haberi olmadan kenimi ondan cekmek ve unutmak ayrılıga hazırlanmak istiyorum... ama yapabilirmiyim bilemiyorum...

yuh yani.......

canım senin bir gururun şerefin var kendini topla ve hemen yol ver.
nişanlıyken bunları yapan evlenince mi düzelicek.bide utanmadan ailesiyle evinize geliyor.yazık vallahi sana ailene nede kendi ailesine hatta kendine bile saygısı yokmuş.derhal uzaklaş canım.sorma bile!

Son düzenleyen: Moderatör:
işin zor tatlım ki,
ayrılsan iyi olur bence bu durumda seni etkilemek istemiyorum.
daha şimdiden böyle işler çeviriyorsa evlendikten sonra neler yapabilir örneklerini burda sıkça görüyoruz.
bence de kendini biraz çek ama öyle yap ki bunu o olayı yaşamamış gibi davran önce bu tür bir hazırlığın farkına varmasın. ve sen kendini hazır hissettiğin an koy yüzüğü önüne

güvenmedigin insanla bir ömür geciremiyecegine göre bence yol yakinken ayril....
sonrasinda yasayacaklarin seni daha cok üzer...
nisanlilik süreci zaten daha yakindan tanima sürecidir...
sende onun gercek yüzünü görmüs oldun...
tabiki karar yine senin ama mantiginla karar ver canim...

biliyorum ki asla unutamayacagım aldattıgını asla unutmayacagım...
Onu görmek bile istemiyorum artık ...
Ama ayrılmak cok zor geliyor cocukluk arkdasımdı ,nişanlandık tarihimizi aldık .. şimdi cok zor geliyor ..
Düşünüyroum hiç bişey olmamıs gibi davranıp onu birden bırakmak istiyorum ama nasıl basarıcam bunu bilmiyorum... Ama artık onu istemiyorum ... Mantıklısı ve en dogrusu bu bunuda biliyorum...
Nasıl ama nasıl unutucam

Ama ayrılmak cok zor geliyor cocukluk arkdasımdı ,nişanlandık tarihimizi aldık .. şimdi cok zor geliyor ..
Düşünüyroum hiç bişey olmamıs gibi davranıp onu birden bırakmak istiyorum ama nasıl basarıcam bunu bilmiyorum... Ama artık onu istemiyorum ... Mantıklısı ve en dogrusu bu bunuda biliyorum...
Nasıl ama nasıl unutucam

canım çok zor eminim. ben de nişanlıyım ve seninle empati kurmaya çalışıyorum.
hakikaten katlanılmaz bir durum ki çok can yakıyor.
ama evlendikten sonra binlerce kez öleceksin, belki binlerce kez aldatılacaksın. belki duyacaksın belki duymayacaksın.
ama şimdi bir kere öl ve daha sonrasını toparlamaya çalış. zaman her şeyin ilacıdır. hayat ve zaman neleri unutturuyor insana :teselli:

Nasıl ama nasıl unutucam

Canım seni hiç mi hiç haketmediğini aklından çıkarmayarak başaracaksın onu unutmayı.
Onunla olmaz bence:1no2:

canım çok çikin bişey ama Allahtan nişanlıyken yapmış ya evlendikten sonra hele birde çocuk olduktan sonra yapsaydı nolurdu
nasıl unuturum diyosun tabiki zamanla...
karşına öyle biri çıkarki şimdiki nişanlın aklına bile gelmez
mantığını kullan canım

ohhhaaa artık daha nişanlıyken mi aldatmaya başladılar....

anladığım kadarıyla anneside oğlunu desteklemiş

bak güzelim daha başındaylen hemen ayrıl...

psikolojik olarak çok kötüysen bir uzmandan yardım al derim.

ya kesin yorumda hiç bulunmak istemem ama bu adamla evlenme. ciddiyim evlenme. evlenip boşanmaktansa nişandan dön daha iyi.

benim anlamadıım sana yalan sölemiş ve annesi de buna ortak mı olmuş
aman tanrım en az aldatılmak kdr korkunç diil mi bu??!!

şu erkek milletinin kadınlara yaşattığı travmalara inanamıyorum.bu nasıl bir midedir nasıl bir aymazlıktır.evlenmek üzeresin bir yuva kurmak ve mutlu olmak umuduyla sözler verilmiş.nikah tarihine kadar alınmış.adamın gözü hala çöplükte.yani söyleyecek söz bulamıyorum.evlenmeden bu kadar vukuatlı bir adama evlendikten sonra nasıl güveneceksin.bunlar çok huzursuz edici durumlar.kendimi yerine koyuyorum ben buna benzer şeyleri evliyken yaşadım.toparlanmam zaman alsada çok şükür şimdi çok iyiyim.ama sen bazı kararlar alarak başlamadan bu işkenceye son verebilirsin.yada iyice pişman et yaptığına yapacağına seni kaybedeceğini anlasın.belki ders olur ve bir daha yapmaz.son karar senin.erkek milleti değilmi hepsi aynı top kumaş.Allah bildiği gibi yapsın.

canim vazgec vazgec.. ailen herkes biliyorken vazgec sonra biraz devam edip surdurup vazgcersen seni suuclamaya calisirlar kiziniz bizle oynuyo diye.. o yuzden bisi yokmus gibi davranmayi kesip derhal vazgec.

şu erkek milletinin kadınlara yaşattığı travmalara inanamıyorum.bu nasıl bir midedir nasıl bir aymazlıktır.evlenmek üzeresin bir yuva kurmak ve mutlu olmak umuduyla sözler verilmiş.nikah tarihine kadar alınmış.adamın gözü hala çöplükte.yani söyleyecek söz bulamıyorum.evlenmeden bu kadar vukuatlı bir adama evlendikten sonra nasıl güveneceksin.bunlar çok huzursuz edici durumlar.kendimi yerine koyuyorum ben buna benzer şeyleri evliyken yaşadım.toparlanmam zaman alsada çok şükür şimdi çok iyiyim.ama sen bazı kararlar alarak başlamadan bu işkenceye son verebilirsin.yada iyice pişman et yaptığına yapacağına seni kaybedeceğini anlasın.belki ders olur ve bir daha yapmaz.son karar senin.erkek milleti değilmi hepsi aynı top kumaş.Allah bildiği gibi yapsın.

BEBScim tatlım sen çok iyi niyetli olarak burnunu sürt demişsin ama daha şimdi başlamışsa ilerde hiç çekinmesi olmaz...ve işin en kötü yanı kayınvalide oğlunu kayırmış

bebeğim, evli ve çocukları olsa sana sonuna kadar hak verirdim ;Şeniz

yanı ne denır ....
işin zor...bın turlu işler cevırıyor...
ve yalanlar...
sonucta guvenın kaybolmuş...
bundan sonra devam etsen bıle aklın hep karısık olucak..nerde ne yapar...
kendı kendıne kafayı yıycen....
zor ....dayanabılırsın ne acılar var..o sana bunları yapmısta senmı dayanamıyacaksın canım be

yalan söylemiş, hem de kuyruklu.
annesi de organize olmuş bi yalan da o söylüyor.
aile hiçbirşey olmamış gibi size geliyor.
hem suçlu hem güçlü üste çıkmaya çalışıyor.

daha nişanlıyken neler çeviriyor. yarın öbürgün annesi daha neleri kapatmaya çalışır hayal edemiyorum.
bence bu adamdan hayır gelmez. 1-2 ağlarsın sonunda unutursun.
ama evlenince tekrar aldatınca başını taştan taşa vurursun.

bence acele hareket etme iyice düşün... toparlan.. unut..

zaten telefon ve internetten aldattığını biliyorsun o da kısmen itiraf edip bahanelr sunmuş o şimdiden böyleyse evlenince ortağın çok olur.

şimdiden uzaklaş ama kiminle aldattığını da öğrenmeye çalış. öyle biri ile mutlu olamazsın nişanlı iken ilk fırsatta aldatıyorsa...

üzmee kendini herşeyin hayırlısı iyi ki bunları yakaldın Allah karşına çıkardı herşeyde vardır bir hayır bir işaret...

ama uzaklaş kafanı dinle...

evli olsan dicem ki yuva yıkmak zor.çocuğum babasızmı büyüsün der devam edersin.
ama nişanlısın hem nişanlın saçma sapan işler yapıyor hem ailesi ortak oluyor.maazallah evlensen kayınvaliden sevgilileriyle kendi evinde buluşturur.ben beklerim vallahi yapar mı yapar!
senin yerinde olsam sormam bile.gururumu kimseye ezdirmem.
yol yakınken dönerim.
hep söylediğim şey: kafasına sihirli değnek deyip birden değişmeyecek.
sende ben gurursuzum olsun evlenirim diyorsan hatta affetmeyi düşünüyorsan derim ki:
körler sağırlar birbirini ağırlar....

Back
X