5 ve 6 haftalarda kahverengi lekeler

sihirlikk

Hedef 65...
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
2.711
2.379
198
Selamlar ben 6 haftalik hamileyim.
Dun ve bugun cok hafif tuvalete gittimde kahverengi leke geldi. Bugun akinti icinde kahverengi seklinde geldi.
Acile gittim daha kalp atisi olmadigindan keseye baktilar gayet normal.
Kendi doktorumu aradim olabilir dedi kalp atisi olmadigi surece tedavi vermiyoruz dedi.
Kalp atisi olmayan biseyi engellemenin anlami yok dedi.
Cok korkuyorum simdi ya gecmezse kanama kirmiziya donerse bebegimi kaybedicem. Basina boyle bisey gelip gebeligi saglikla devam eden var mi

Benim yengeme aynı şey oldu canım. Şuan bebeği doğdu ve 2 aylık maşallah. İçini ferah tut, kendini yorma, bol bol dinlen. Rabbim bebeğine de sana da sağlık versin inşallah. :KK15::KK200:

Benim yengeme aynı şey oldu canım. Şuan bebeği doğdu ve 2 aylık maşallah. İçini ferah tut, kendini yorma, bol bol dinlen. Rabbim bebeğine de sana da sağlık versin inşallah. :KK15::KK200:
Amiiiin cok tesekkur ederim.insallah yengeniz kadar sansli olurum ben de. Allah bagislasin bebeginizi. Insan ister istemez korkuyo. Yatiyorum surekli hic bisey yapmiyorum kanama gecene kadar.

Allahım esirgesin yavrularımızı. Bol bol ayetel kürsi oku yavruna. Allaha emanet olun bebeğin de sen de. :KK54:

Back
X