- Konu Sahibi taylaninannesi
-
benim kızımdada aynı sorun var.
dogdugundan beri hep uyku problemimiz var.
gece aglamıyo ama sürekli beraber yatmak istiyo ,
uyuttuktan sonra max.2 saat sonra yanıma geliyo,
birbirimize çok düşkünüz ,şimdi ikincide geliyo nasıl alıştırıcam nasıl olcak bilmiyorum.
kendi kendinede asla uyumuyo hep benimle.
çok zor allah yardımcımız olsun
benim kızım da 5 yaşındaSenin kızın kac yasında canım? Simdi ben de ıkıncıyı dusunuyorum,cunku oglum cok cok ıstıyor,sankı bu fikre hazırmıs gıbı gelıyor bana da.Sankı kardesi olsa duzelecekmiş gibi..Aslında krese baslayınca duzelır demıslerdı ama olmadı. Gecen yıl kres, bu yıl da anasınıfında ama gıtgıde daha kotulesıyor sanki(
benim kızım da 5 yaşında
aynı kreş gecen yıl bu yılda anaokulunda ,kardeş sevdasıyla yandı ,kardeş geliyo şimdi daha kötü oldu.
bana hergün ''''o çocuk seninle yatıyo bende seninle yatıcam '''diye hergün aynı hergün...
off nasıl düzelcek bilmiyorum
hamileyim ve çok uykum oluyo gece dayanamıyorumyapma yaa( daha karnındayken kıskanmaya basladı oyle mi ( yanı aslında denılıyor kı sabırlı olun ve onu yatagına yonlendırmekte kararlı olun..ama ınsan yorgun dusuyor..sabah 6da kalkıcam ıse gıtmek ıcın.dolayısıyla butun geceyı onu ıkna etmeye calısarak gecıremıyorum..belkı de hatayı burda yapıoruz, yanımıza gelınce kabul edıyoruz cocukları
hamileyim ve çok uykum oluyo gece dayanamıyorum
sabırla gece 6 sefer kalkıyorum sabaha karşı artık dayanamayıp beraber yatıyoruz
uykusuzluk beni mahvediyo ve yine sabırla düzelecegi günü bekliyorum
Haklısınben de aslında mucize bir yöntem arıyorum sanırım ( 15 yasındakı yegenımın gecelerı hala kalkıp anne babasının yanına yattıgını dusununce de umudumu kaybedıyorum aslında..benım oglum aynı zamanda cok da hırcın inatcı bir cocuk...umarım ılerde kişilik bozuklugu veya davranıs bozuklugu olmaz..benı bunlar ürkütüyor..uyku sorununu cozmek lazım ama nasıl Sağolasın paylastıgın için..sana hayırlı dogumlar ve saglıkla buyutmeler dılıyorum
benim oğlum 4 yaşına girecek bizde de durum sizninden farksızdı,kendi yatağında uyumaz ,yatağa koyunca Allah vergisi sesini sonuna kadar açar heryeri inletirdi ama 2 haftadır yeni bir yöntem keşfettik... yatağının üzerine bi pano astım ve 3 gün yatağında uyursa ' oyuncak' kazanacağını söyledim. panoda her gün için içi boş bir kutu çizdim,yatağında uyandığı her sabah kutucuğa karekter yapıştırdı vee 3 günü dolduğunda söz verilen hediye alındı. şimdi eskisinden daha iyi çok şükür. bu yöntemi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?