5 yaşında kızım var ergenlik çağında sanki

ayaysi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
72
12
3
36
Selâmün aleyküm arkadaşlar 5 yaşında kızım var cok mu çok agresif İnatçı mizmiz söz dinlemez ayni ergenlok cagindakiler gibi çok kotuyum oturup agloyorum elinden anladiginiz gibi degil bi akil verin nenolur.1 5 yasinda oglum var ondan sonra cok huyu degisti jirde 2 once kavga doluydu evimiz şimdi duzeldik ama. Bunlardan dolayi bu hale geldi yavrum :KK43:

Aleykum selam, sadece agresif olmasından erken ergenliğe girdiği sonucu çıkmaz, bir pedagogla görüşmelisiniz.

Kardeşini kıskanıyo olabilir mi. Ona göre davranın. Kendini ön plana çıkarmaya çalışıyo olabilir.

Kardeşini de kiskanuyo ama kendini sevdirmek istemiyo smsabahtan aksama kadar sadece tv izlemek istiyo çok üzülüyorum dışarı çıkmıyor babaannesine gitmiyo

Kendiniz demişsiniz evimiz kavga doluydu diye.. bunun neticesidir.. mutlaka bi pedegogdan yardım alın derim..

daha çok vakit geçirmeye çalisin
bulasiklari bosaltsin, çamasir assin,ne biliyim herseyde bio yardim isteyin isden vakit ayiramazsiniz sizinle vakit geçirmis olsun hiç yokdan iyidir

benimki 8 yasinda aynen ergenler gibi evden gitmek isteioyorum diyor :)
huyuna suyuna git buyuk ihtimalle kiskançlikdan butun bunlar

Çok araştırır im ogrenirim ama çözümsüz kalıyorum asla sözümü dinlemez benimle sofra asla kurmaz

Back
X