• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 5 yaşında kızım var yemesi hiç yok ne olur bana yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Flzynk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
25
9
1
31
Ko5 yaşında kızım var yemesi hiç yok ne olur bana yardım edin

Benim kızım da hiç yemezdi.keçi boynuzu pekmezinin katı halini yedirdim hergün.2 tatlı kaşığı kadar.öyle yemezse ekmeğe sürüp verdim.iştahı açıldı.koşucu olmak istiyor,ben de bunu yiyenler çok iyi koşuyor güçlendiriyor,koşucular da bundan yiyor vs dedim.sizde ilgi duyduğu birşey varsa onun üzerinden yürüyebilirsiniz

Benim kızım da hiç yemezdi.keçi boynuzu pekmezinin katı halini yedirdim hergün.2 tatlı kaşığı kadar.öyle yemezse ekmeğe sürüp verdim.iştahı açıldı.koşucu olmak istiyor,ben de bunu yiyenler çok iyi koşuyor güçlendiriyor,koşucular da bundan yiyor vs dedim.sizde ilgi duyduğu birşey varsa onun üzerinden yürüyebilirsiniz
İyi olur mu ki ben hiç denemedim onu deneyim bir kere de inşallah işe yarar ya :KK17:

Back
X