selamlar.kardeşim 5 yaşında ama tuhaf haraketleri var. utanarak söyleyecegimki kardeşim yalnız kaldıgında cinsel organıyla oynayıp duruyor.sürekli yakalıyoruz.bazen gidiyor odaya gizli gizli takip ediyoruz yine aynı şeyi yapıyor.annem kızıyor bidaha yapmıcaksın diyor .yüzünü kapatıp aglıyor utanıyor.ve bu duruma cok üzülüyorum.2 yaşındayken bile cinsel organını bir yerlere sürtünürdü.
kimseden görüpte etkilenecegini sanmıyorum.yani birinden gördüde ondanmı böyle şeyler yapıyor diye düşünmemiz imkansız.televizyondada böyle şeyler izletmemeye calışıyoruz.ama nasıl alışkanlık haline getirdi bunu bilmiyorum.ne yapacagımız konusunda fikrimiz de yok.ben annemi üstüne gitmemesi konusunda uyarıyorum.psikolojik bişeymi acaba.???????????
((((
kimseden görüpte etkilenecegini sanmıyorum.yani birinden gördüde ondanmı böyle şeyler yapıyor diye düşünmemiz imkansız.televizyondada böyle şeyler izletmemeye calışıyoruz.ama nasıl alışkanlık haline getirdi bunu bilmiyorum.ne yapacagımız konusunda fikrimiz de yok.ben annemi üstüne gitmemesi konusunda uyarıyorum.psikolojik bişeymi acaba.???????????