• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 5 yaşındaki kızım altına kaka yapıyor çiş kaçırıyor yardımm

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

goncagul_ce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
808
8
118
44
İstanbul
kızım beni çıldırttı çiş kaka kaçırmalar yeniden başladı ödülle felan atlatmıştık kreşe gidiyor orda hiç kaçırma yok eve gelince başlıyor yapmaya ilgimi çekmeye çalışıyor diyorum elimden geldiğince ilgileniyorum bugün ödül sistemi koyduk tamam dedi kendi gitti çizdi gülen yüzlerini enson kilodunu kakayla doldurmuş artık yıkamıyorum sinirden çöpe atıyorum kilot çamasır yetişmiyor sanki yeniden başladık tuvalet eğitimine napıcagımı şaşırdım parmak emme alışkanlığıda var çocuk doktoruna götürsem çok uzak..5haftalık hamileyim pişman oluyorum tekrar çocuk yaptıgıma.sakin olmaya çalışıyorum beceremiyorum bağırıyorum sonra pişmanlık benim gibi olan anneler çözüm öneriniz varmı nolur cok kötüyüm.

psikolojik olabilir,ya siz ya eşiniz pedagoga götürün bence,parmak emme de varmış...

bencede bir pedegog görmeli, eğer kardeş geleceğini öğrendiyse ondan da yapıyor olabilir mutlaka pedagoga götürün, psikoloji daha da zarar görmesin.

Benimde oglum 7 yasnda sadece kakasini altina yapiyor kac tane farkli fatkli doktor ve tedavi denrdiysrm vqzgeciremedim.baba ile ayri oldugumuz icin tek nrdrn bunu gosterdiler'ama hala bir care bulamadik 4 yildir bununla savasiyorum.bir yol bulduysaniz eger bana da yardimci olun lutfen :(

Tuvaletini yaptığı zaman canım kendi çıkarsın ve hemen duşa sokun öyle öyle bırakır belki annem yıkayacak giye ama hiç pes etmeden kızmadan tuvaletini yapınca en sevdiği oyuncağı alıp saklayın böyle giderse bütün oyuncakların bitecek deyin ama asla sesinizi bile yükseltmeden

canım benim her yolu denedim kendisine bile yıkattım belki tiksinir diye.ama inat yapmıcam dedimi tutuyo içinde böyle olunca da ister istemez gazla birlikte kaçış oluyor...her şekilde ceza veriyorum onu yapmıcam bunu yapmıcam istedikleini almıcam , böyle devam edersen seninle birlikte gezmicez ama nafile bidliğini okuyorr,allahım tez zamanda kurtarır inşallah bu dertten :(

İnşallah bnm mesajımı görürsünğz arkadaşlar çok zor bu kaka kaçırma bnm oğlum da beş yaşında bi söylğyo bi söylemiyo bazen biraz kaçırıyo bazen tamamını yapıyo siz ne yaptınız geçtimi nasıl geçti

Back
X