Anne babası onunla ilgilenmiyor ama siz ilgileniyorsunuz.Çocuklar bu yaşlarda ilgi kimden gelirse onu seviyorum derler.Anne babasını istememesinin ve sizi sevmesinin nedeni belli aslında
O yaştaki çocuk aşık olmayı ne bilsin yahu
Çocuğun size karşı ilgisini direkt olarak öyle algılamanız çok ilginç
Siz kendiniz yazmışsınız çocukla sadece ben ilgileniyorum diye
Sonuçta ailesinden gerekli ilgi ve sevgiyi görmeyen çocuk size yakınlaşmış
Sarılması,ellerini tutması,öpmesi gayet normal..o yaştaki çocuklarda hep görülen bişey
Özellikle bayanlara karşı ilgi yoğunluğu olur hatta bazı çocuklar etek giyen bayanlara yaklaşır
Eteğini açmaya falan çalışır sapıkmış muamelesi bile görebilir
ama çoook normal :)
�Sadece bu sabah için, içimden ağlamak geldiği halde yüzünü gördüğümde gülümseyeceğim.
Sadece bu sabah için, ne giymek istediğinin seçimini sana bırakacağım ve gülümseyerek ne kadar yakıştığını söyleyeceğim.
Sadece bu sabah, çamaşırları yıkamaktan vazgeçip seninle parkta oynamaya gideceğim.
Öğleden sonra telefonun fişini çekip bilgisayarları kapatacağım ve arka bahçede oturup seninle köpükten balonlar uçuracağım.
Bu öğleden sonra dondurma arabası için çığlıklar attığında sana hiç kızmayacağım ve gelirse bir tane alacağım.
Bu öğleden sonra kurabiye pişirirken bana yardım etmene izin vereceğim ve tepende dikilip düzeltmeye çalışmayacağım.
Bu gece seni kollarımda tutacağım ve nasıl doğduğunu, seni ne kadar sevdiğimi anlatacağım.
Bu gece küvette suları sıçratmana izin vereceğim ve sana hiç kızmayacağım. Bu gece geç saate kadar oturmana ve balkonda oturup yıldızları saymana izin vereceğim.
Bu gece yanına uzanıp, en sevdiğim TV programlarını bir kenara bırakacağım.
Bu gece sen dua ederken parmaklarımı saçlarında dolaştırıp, bana en büyük armağanı verdiği için Allah�a şükredeceğim.
Kayıp çocuklarını arayan anne ve babaları düşüneceğim.
Yatak odaları yerine çocuklarının mezarlarını ziyaret edenleri ve hastane odalarında donuk bakışlarla, daha fazla içlerinde tutamadıkları çığlıklarıyla hasta çocuklarını seyreden anne ve babaları düşüneceğim.
Ve bu gece yanağına iyi geceler öpücüğü kondurduğumda seni biraz daha sıkı ve biraz daha uzun tutacağım kollarımda. Allah�a senin için teşekkür edip, bize yalnızca bir gün vermesi için yakaracağım.
Ben 29 yaşında bir anneyim. Allah bize bir çocuk verdi. Kızımız 10 yaşında. Kısa bir süre önce doktorlar kızımıza beyin kanseri teşhisi koydular.
işte bir annenin yüreğinden kaleme dökülenler.Bence hayattaki önceliklerimizi bir daha düşünmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?