selam arkadaşlar;
eltimin 1 oğlu var ismi alperen,5 yaşına 2 hafta önce girdi.yaklaşık bi 4-5 aydır bana karşı çok ilgili.utangaç utangaç bakışlar atıyo,kayınvalidemlere gittiğimzde hiç yanımdan ayrılmıyo,ellerimi tutuyo sürekli,yanlışlıkla dudaklarına değmiş gibi yapıo çaktırmadan öpüyo.babannesine de diyomuş ki "egemn"bnm sevgilim,aşkım,karım bn onun oğlu olucam..peki bn böyle bi durumda nasıl davranıcam? şimdi hiçbişey demiyorum bnde onun elini tutuyorum,çizgi flm falan izliyorum onunla ama,psikolojisini etkilemek istemiyorum.netten araştırdım biraz bu yaştaki çocuklarda oluyomuş böle şeyler.bi de hala çişini söylemiyo mesela
anne baba çocuğa karşı çok ilgisiz.eltim aşırı titizdir temizlik yapcam diye çocuk tv manyağı olmuş,hiç oyun falan oynamaz çocuğuyla,bnçok oynarım severim bize geldiğinde kısıtlamam,annesi aşırı kısıtlıyo sadece oyuncaklarıyla oynayabilir o da tek başına bi de tv izleyebilir alperen başka hiçbişey yapamaz ona göre
babası annesini döverken görmüş kaç kere şuan psikolojisi zaten bozuk,çişini de ondan söylemiyo bnce annesine ve babasına tepki göstermek için..eve gitmiyo son 2-3 haftadır da.hep babannesinde kalıyo bn annemi sevmiyorum diyo,annesi gelince onu hiç öpmüyo sarılmıyo bn seni özlemedim diyo..eşim şaka yapıyo bazen egemn i canavarlara vericem diye,onu verme amca annemle babamı ver diyo
napmalıyım,nasıl davranmalıyım arkadaşlar,yanlış bişey yapıp da çocuğun psikolojisini kötü yönde etkilemek istemiyorum
eltimin 1 oğlu var ismi alperen,5 yaşına 2 hafta önce girdi.yaklaşık bi 4-5 aydır bana karşı çok ilgili.utangaç utangaç bakışlar atıyo,kayınvalidemlere gittiğimzde hiç yanımdan ayrılmıyo,ellerimi tutuyo sürekli,yanlışlıkla dudaklarına değmiş gibi yapıo çaktırmadan öpüyo.babannesine de diyomuş ki "egemn"bnm sevgilim,aşkım,karım bn onun oğlu olucam..peki bn böyle bi durumda nasıl davranıcam? şimdi hiçbişey demiyorum bnde onun elini tutuyorum,çizgi flm falan izliyorum onunla ama,psikolojisini etkilemek istemiyorum.netten araştırdım biraz bu yaştaki çocuklarda oluyomuş böle şeyler.bi de hala çişini söylemiyo mesela