Davranış Bozuklukları 5 yaşındaki yeğenim kendinden çok büyük aile dostumuza aşık ...

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

delal432

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
15
3
86
merhaba 5 kız yeğenim var ve kendinden yaşça çok büyük aile dostumuza aşık evlenme planları yapıyor, hayaller kuruyor, aile dostumuzun eşini bile ondan kıskanıyor. hatta aile dostumuz kendi kardeşleriyle ilgilenince kıyametleri koparıyor. geçici bir durum olduğunu biliyorum ama ilerde bilinçaltının etkilenmesi gibi bir durum olur mu endişeleniyorum. Annesi ve babası ayrı. Babalarını görmüyorlar. Baba ilgisizliğinden mi kaynaklı bilmiyorum. bu durumu daha önce yaşayan var mı? Nasıl davranmak lazım. yardımcı olur musunuz?

bende babasi mi ilgilenmiyor diyecektim ki,babayla anne ayriymis..
tabi cocuk kendine bi erkek modeli ariyor,baba olmayinca baska bir erkegi baba yerine koyamayacagina gore asik olup sevgili yerine koyuyor..
bi pedagoga goturun,oyunla tedavi yontemi cok ise yariyor.

Bence hemen bir doktora götürün, yazık bebeğe ne kadar sevgisiz kalmışsa sevgi arıyo resmen

Baba ilgilenmiyorsa problem bundan kaynaklanıyordur. Babası ile konuşsanız. Zaman ayırıp ilgilenmeye calışsa. Birde pedagoga götürün. Ama baba ile muhakkak görüşmeli bence.

Baba ilgilenmiyorsa problem bundan kaynaklanıyordur. Babası ile konuşsanız. Zaman ayırıp ilgilenmeye calışsa. Birde pedagoga götürün. Ama baba ile muhakkak görüşmeli bence.
Merhaba haklısınız ama annesi gülüyor oyun sanıyorlar bu durumu babasına gelince maalesef şehir dışında ve hiç aramıyor bende üzülüyorum açıkçası

Bence hemen bir doktora götürün, yazık bebeğe ne kadar sevgisiz kalmışsa sevgi arıyo resmen
haklısınız ama ben söyleyince abarttığımı söylüyorlar. Az çok ilgi alanıma giriyor psikoloji. Durumun ciddiyetinin farkındayım Ama aile anlamayınca birşey yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…