5 yıl öncesıne kadar cok zayıf bi kızdım sımdı ıse :(((((

Live_Your_Life

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
803
1.515
313
4 yıl öncesıne kadar cok zayıf bi kızdım sımdı ıse cok kötü bi göbegim var :((
25 yasındayım ve 66 kg.boyum 1.75 cıvarı...
ıslerım nedenıyle aıleden ayrı 4 yıl sehır dısında tek basıma yasadıgım ıcın yemek yapmayı da bılmedıgımden cok kılo aldım 4 yılda..yanı pantolon gıydıgımde göbegım cok sıskın ve komık duruyor:((( hayattan sogudum :(( yeme ıcmeye dıkkat etsem de degısıklık yok :(( oyle egzersız,yuruyus yapacagım alanlar da yok..
bana soyleyebılecegınız onerılerınız varsa memnun olurum..
ayrıca genetık olarak kolestrol hastasıyım ve sureklı ılac kullanmaktayım 2 yıldır..kılo verememe bunun da neden oldugunu dusunmekteyım..

evine bir kondisyon aleti almayi denemeni tavsiye ederim canim,eger maddi olanagin elveriyorsa bir spor salonuna yazilman daha iyi..yiyip icip tembellik ettiimiz icin kilo aldik hepimiz,düzenli beslenip hareket edincede verilecek ,oyüzden umutsuzluga kapilma..bende 36 bedenden sonra 42 bedene ciktim ve yillardir ne verebildim nede kilo aldim,simdi harekete gectim ama, hergn bir saat kondisyon bisikleti sürüyorum ve bu sefer istikrarli ve kararli bir sekilde devam edecem insallah..

evine bir kondisyon aleti almayi denemeni tavsiye ederim canim,eger maddi olanagin elveriyorsa bir spor salonuna yazilman daha iyi..yiyip icip tembellik ettiimiz icin kilo aldik hepimiz,düzenli beslenip hareket edincede verilecek ,oyüzden umutsuzluga kapilma..bende 36 bedenden sonra 42 bedene ciktim ve yillardir ne verebildim nede kilo aldim,simdi harekete gectim ama, hergn bir saat kondisyon bisikleti sürüyorum ve bu sefer istikrarli ve kararli bir sekilde devam edecem insallah..

maddı durum elverır bı sekılde oderım de ev kucuk oldugu ıcın kondısyon bısıkletı veya yurume bandını koyacak yer yok :( kucuk bı yerde yasadıgım ıcın de malesef spor salonu yok.ımkanları kendımın yaratması gerekıyor.zor olacak ama ben de artık zayıflamak ıstıyorum:(
insallah sız de zayıflar,ıstedıgınız kıloya ulasırsınız..

Canım benim de burda spor solonu falan hiç bişiy yok.Bak mekik önerebilirim.Ben bi kaç gündür çekiyorum.Mekikle düzlenirmiş bir tek göbek.Öyle duydum.Ya bende de aynı sorun var.Pantolon giyiyorum çok çıkıyo ve dalga geçiyolar artık.167 boyunda 61 kiloyum ben de.Bi kaçamak yapsam hemen mekiğe yükleniyorum inanmıcaksın biliyorum ama kendimi çok fazla zorluyorum ve 1000 çektiğim bile oluyo.Nasıl dersen ya yaşım çok çok genç mi desem küçük mü desem onun verdiği enerji mi bilmiyorum ama.Ayrıca bi kaç gün de olsa farkediyo.Çok su içtiğimden gün içinde şişiyo ama sabah kalkınca falan eskisinden çok daha düz oluyo.Öyle moral buluyorum :/ Of çok üzülüyorum.Bir deTam kalkma mekik çekerken boynunu karnına doğru çok hafif kalk.Uzman Tv'de de öyle gösteriyor.Of kurtulsak şu göbeklerden... :43:

Son düzenleyen: Moderatör:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/528205-gunde-500-gr-5.html#post24652125 şu konuya bir göz at istersen yapan arkadaşlar kilo verdiğini söylüyor bende bugün ilk defa yaptım bakalım sonuç ne olacak,
ayrıca boyuna göre hayattan kopacak kadar şişmanda değilsin, evde yarım saat kendin spor yapsan rahatlıkla verirsin

ip atlamak çok iyidir
http://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U şu videoyla 1 ayda azıcık olan göbeğimden kurtuldum yapması çok eğlencelidir
mekik çekebilirsin

Son düzenleme:
önerileriniz ıcın cok tesekkur ederım..yavas yavas kendımı motıve etmeye calısıyorum..yeme ıcmeme ozen gostermeye basladım.ınsallah gıdecek bu göbeklerımız:)))

Back
X