5 yıl sonra gelen ayrılık

liebeliebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
9
1
86
Merhaba dostlar, 27 yaşındayım, yaklaşık 8 ay önce ilişkim bitti, o istedi. Tam söz hazırlığı yaparken, meğer annesi istemiyormuş üstelik annelerimiz arkadaştı. Çok çabaladım ama olmuyor arada kaldım dedi. Bunca ay çok gözyaşı döktüm. Ağlayarak ayrıldık ama bu sürede görüştük. Annesiyle görüştüm sebep ne dedim? Siz anlaşamazsınız dedi.?! Seni sevse niye ayrıldınız dedi bide.. Çok etkilendi bana biri 5 sene olmaz dese bende etkilenirim dedim, bir kızınız var, Allah büyük, siz de bunu yaşayabilirsiniz, sevenlerin arasına girdiniz vebali nolcak dedim? Şuan 5 aydır antidepresan içiyorum. Ve bugün ona artık önüme bakıcam dedim. Böyle bişey yaşayan, şahit olan var mı? Sizce bunun vebalini öderler mi?

Benim çok yakın arkadaşımda 2 yıllık ilişkisini aynı bu şekilde bitirmişti neymiş çocuğun annesi istemedi zorla ayırdı oğlunun kanına girip. Ve iki üç ay sonra da kendi istediği bı kızla evlendirdi. Arkadaşım çok inişler çok çıkışlar yaşadı.. Üzerinden 4 yıl geçti nerdeyse şuan çok iyi acısı bitti tabiki ama unutamadığı şeyler vsr sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Hayatına bu süreçte kimseyi almadı içine kapandı.. Şuan Dışardan iyi gibi gözüküyor ama içine girsen bilemezsin tabi ne yaralar bıraktı.. :(

Anneler niye böyleler ? Çok ama çok üzüldüm sizin için. 5 yıl az bir zaman değil. Bu da sizin sınavınız. Böyle çok çabalayan biliyorum.. Aslında erkek arkadaşınız kararlı olsaydı devam etseydi olurdu.Sonuçta annesidir tabiki ama yarın annesi yanında olmayacak. Şuna da çok üzüldüm annesi annenizle arkadaşmış.. Allah yardımcınız olsun.. Allah işinizi kolaylastirsin..

Back
X