- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
sevgili dedigin bıugun varsa yarın olmayabilir. adam ne yapsınsenden ayrıldgında 2 sene de yaz mı tutsun.5 yildir birlikteydik aslinda baslarda cok ilgisizdi cevremdeki herkes ondan bana hayir gelmiycegini soylerdi annesi ölmüs babasida terketmisti . tanidigimda bi okulun yurdunda yasiyodu cok sevdik birbirimizi zamanla baglandik oda cook sevdi beni nisanlandik sonra bi ise girmedi bi caba gostermedi ilgilenmedi hic en son ayrildik baskasini bulmus cok canim yaniyo ayrilali daha 2 ay oldu bi tuhafim aklima getirmemey calisiyorum bende baskalariyla konusmak istiyorum daha onceden gitmedigim yerlere gittim bol bol gezdim yeni insanlarla tanistim bi ise girdim ama sonuc yine yalnizim ne biliyim birlikteyken bana 'evlenip bosanmaktansa simdi ayrilalim icimizde bi yara olarak kalir ama ' demisti ama icinde bi yara bile degilim ulasmaya calistikca nefret etti benden oyle ozledim ki onu nasil atlatirim bunu ?
sende tutmayacaksın yas mas.. hayatına bak. geriye dönüp ne bakıyorsun... ipsiz sapsız biri için hemde üzülmeye asla degmez.