5 yili silmek mumkunmu ?

5 yildir birlikteydik aslinda baslarda cok ilgisizdi cevremdeki herkes ondan bana hayir gelmiycegini soylerdi annesi ölmüs babasida terketmisti . tanidigimda bi okulun yurdunda yasiyodu cok sevdik birbirimizi zamanla baglandik oda cook sevdi beni nisanlandik sonra bi ise girmedi bi caba gostermedi ilgilenmedi hic en son ayrildik baskasini bulmus cok canim yaniyo ayrilali daha 2 ay oldu bi tuhafim aklima getirmemey calisiyorum bende baskalariyla konusmak istiyorum daha onceden gitmedigim yerlere gittim bol bol gezdim yeni insanlarla tanistim bi ise girdim ama sonuc yine yalnizim ne biliyim birlikteyken bana 'evlenip bosanmaktansa simdi ayrilalim icimizde bi yara olarak kalir ama ' demisti ama icinde bi yara bile degilim ulasmaya calistikca nefret etti benden oyle ozledim ki onu nasil atlatirim bunu ?
sevgili dedigin bıugun varsa yarın olmayabilir. adam ne yapsınsenden ayrıldgında 2 sene de yaz mı tutsun.
sende tutmayacaksın yas mas.. hayatına bak. geriye dönüp ne bakıyorsun... ipsiz sapsız biri için hemde üzülmeye asla degmez.

Erkeklerin cogu ayrildiktan sonra onune bakar. Kadinlar gibi su kadar yil verdim su kadar sevdim demez. Simdi ne yapabilirim kismina bakar ve kalplerinde yara olarak da tutmazlar eski asklarini. Hayatina normal bir sekilde devam etmek istersen sen de aynisini yap. Ayrica millet yeri geliyor cocuk torun sahibi oldugu 30 yillik esini bosuyor 5 sene ne ki...

5 yildir birlikteydik aslinda baslarda cok ilgisizdi cevremdeki herkes ondan bana hayir gelmiycegini soylerdi annesi ölmüs babasida terketmisti . tanidigimda bi okulun yurdunda yasiyodu cok sevdik birbirimizi zamanla baglandik oda cook sevdi beni nisanlandik sonra bi ise girmedi bi caba gostermedi ilgilenmedi hic en son ayrildik baskasini bulmus cok canim yaniyo ayrilali daha 2 ay oldu bi tuhafim aklima getirmemey calisiyorum bende baskalariyla konusmak istiyorum daha onceden gitmedigim yerlere gittim bol bol gezdim yeni insanlarla tanistim bi ise girdim ama sonuc yine yalnizim ne biliyim birlikteyken bana 'evlenip bosanmaktansa simdi ayrilalim icimizde bi yara olarak kalir ama ' demisti ama icinde bi yara bile degilim ulasmaya calistikca nefret etti benden oyle ozledim ki onu nasil atlatirim bunu ?
Kacan kovalanirmis. Kendinide bulunmaz hint kumasi sanarmis.

ayrilirken bana annemin babamin yokluguna alistim sana mi alisamiycam dedi aynen dediginiz gibi sevgisini ve duygularini disa yansitmayan biriydi kendisi hatta 4. yilda anca tanidim o kadar kapatiyodu kendini
şöyle bir şey var bir öğretmen arkadasım demişti ki,
bız ara sıra yurtlara ders vermeye gıdıyoruz orda annesız babasız cocuklar var devlet 18ıne kadar bakıyor,
ne ogretmenıydı nerde ders verıyordu hatırlamıyorum bır arkadasım tanıstırmıstı ıkı kez gorusmustuk cocukla,
demıstı ki, onlar annesı z babasız olduklarından anne baba sevgısı almadan buyuyorlar ve sevgı nedır hıc ogrenemıyorlar, bız ıyı davransak da bıze karsı kötu cok gaddar hareket edebılıyorlar o yuzden onların dersıne gırmek cok daha zor dıyordu bılmıyorum belkı sadece onun görüşüdür öyle sanıyordur bu konuda bır yazı falan okumadım
ben pek anlamamıstım ama sonuc olarak anasız babasız buyuyen cocukların sevgı almadan buyuduklerını ogrenmıstım
hanı yalnız buyuyen cocuk buyuyup anne olunca cocuklarına sevgı vermeye calısır ama cocuklar daha kötu buyurler o sevgıyı hıssedemezler ya , o hesap,
senın erkek arkadasın da sana sevgı verememıs ve hıssetmemıs bu sevgıyı
normal ayrılıkta oldugu gıbı bırakıp gıtmeyı secıceksın artık yapabılecegın bır sey kalmamıs.

Back
X