5yıllık evliyim son 1, 5 aydır sorunlar tavan yaptı 19 aylık bir kızım var ve suanda 5 aylık hamileyim Bizim sorunumuz hep esimin ailesi ve arkadaslari oldu Esim söylediğine gore ilk yıl ailesine inanmış sonra bana inanmaya başlamış Bende gec kaldığını çünkü benim gozumde annesine abisine hatta arkadaşına duskun biri olarak kaldığını söyledim Kaynanamin ve eşimin öyle bir yapıları varki aman kimse onlara kötü demesin herkese gulerler arkalarından verip veristirirler Benimde dedigim bütün dunya toplanıp sana iyi dese önemi yok önemli olan evinin icindeki sana iyi demedigi sürece iyi deilsindir Ben sutten cikma ak kaşık deilim tabikide Fevriyim sinirliyim en kotu özelliğim aklimdakini pat diye söylerim Nasıl ki onların huyları bana tersse benimkide onlara ters Konular aslinda o kadar cokki 5 yılı buraya sığdırmak zor Esimin ailesini bırakın görmeyi artik isimleri gecince sinirlerim bozuluyo eşimde bunu farkettiği için iyice canımı sıkıyor ve onuda görmek istemiyorum
Bosanmakta kolay deil çünkü ailemde bizi rezil etme elaleme diyolar Anlicaginiz ne gidebiliyorsunuz nede kalabiliyorsunuz