5 yıllık evliklikte herşey bitiyomu ?

NurARSLAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
10
0
86
İzmir
5yıllık evliyim son 1, 5 aydır sorunlar tavan yaptı 19 aylık bir kızım var ve suanda 5 aylık hamileyim Bizim sorunumuz hep esimin ailesi ve arkadaslari oldu Esim söylediğine gore ilk yıl ailesine inanmış sonra bana inanmaya başlamış Bende gec kaldığını çünkü benim gozumde annesine abisine hatta arkadaşına duskun biri olarak kaldığını söyledim Kaynanamin ve eşimin öyle bir yapıları varki aman kimse onlara kötü demesin herkese gulerler arkalarından verip veristirirler Benimde dedigim bütün dunya toplanıp sana iyi dese önemi yok önemli olan evinin icindeki sana iyi demedigi sürece iyi deilsindir Ben sutten cikma ak kaşık deilim tabikide Fevriyim sinirliyim en kotu özelliğim aklimdakini pat diye söylerim Nasıl ki onların huyları bana tersse benimkide onlara ters Konular aslinda o kadar cokki 5 yılı buraya sığdırmak zor Esimin ailesini bırakın görmeyi artik isimleri gecince sinirlerim bozuluyo eşimde bunu farkettiği için iyice canımı sıkıyor ve onuda görmek istemiyorum Bosanmakta kolay deil çünkü ailemde bizi rezil etme elaleme diyolar Anlicaginiz ne gidebiliyorsunuz nede kalabiliyorsunuz

işin zormuş canım Allah yardımcın olsun ama çokta takma takılma hayat bu gelip geçiyo kimseyi kırmaya üzmeye/kırılmaya üzülmeye değmez canım daha ılımlı düşünmeye bak..

Zor bir süreç.. Eşinizle sakince konuşun,hamilelik sürecinde daha da sinirli olduğunuzu size destek olmasını,aile sorunlarına fazla karışmak istemediğinizi,sakin yaşamak istediğinizi açıkça söyleyin.. Maalesef konuşmamak sorunları büyütüyor.. Bağırmakla da bir yere varılmıyor..
Ama sizde öfkenizi kontrol etmeye çalışın,bunu da eşinize anlatın.. Yazık bebeğinizi,sağlığınızı düşüneceğinize nelerle uğraşıyorsunuz...

Hamilelik sürecinizi bir atlatın daha sakin kafayla yürümüyor derseniz,size kalmış...

Allah yardımcınız olsun..

Saol canim ama olmuyo kötü kisi ben ilan edildim onların cevresinde Benimde yuzume gülüyorlar sanki bisi yokmus gibi ama arkamdan söylenenler bunlarida akıllı kocam gelip anlatıyor bak seni nasıl biliyolar diye Söylemek cok aci belki ama kocam adam gibi adam deil Ya bizi kaybedince anlicak degerimizi yada allah ona gostercek birgün

Zor bir süreç.. Eşinizle sakince konuşun,hamilelik sürecinde daha da sinirli olduğunuzu size destek olmasını,aile sorunlarına fazla karışmak istemediğinizi,sakin yaşamak istediğinizi açıkça söyleyin.. Maalesef konuşmamak sorunları büyütüyor.. Bağırmakla da bir yere varılmıyor..
Ama sizde öfkenizi kontrol etmeye çalışın,bunu da eşinize anlatın.. Yazık bebeğinizi,sağlığınızı düşüneceğinize nelerle uğraşıyorsunuz...

Hamilelik sürecinizi bir atlatın daha sakin kafayla yürümüyor derseniz,size kalmış...

Allah yardımcınız olsun..

Allah razi olsun hamilelikte çok taktigimin farkindayim Esimin huyundan sıkıldım adet döngüsü gibi her ay bazen iki ayda bir annem böyle diyo annem şöyle diyo bir anne kiz gibi olamadin annem seni cok seviyor vs...... allah icin soyleyin kayinvalidesiyle anne kız gibi olan varmı ? Beni sevmediginede adim gibi eminim Ilk bebegim 5 aylikken sonlardirildi hastanede 6 gün yattim kaynanam sadece bir kere yarim saatligine uğradı Hani beni seviyodu ben o zor donemi atlatirken nerdeydi

Zaten bu erkekler ailelerine karşı biraz dik dursalar,sorun olmayacak...

Aman sizi nasıl bilirlerse bilsinler siz kendinizi biliyorsanız umursamayın.. Çok bunalırsanız toplayın bir çanta bir kaç gün annemde kalacağım diyin gidin.. Anneniz kapıdan kovacak değil ya... fazla muhatap da olmazsınız.... Önemli olan ne elalem,ne eşinizin ailesi!!! Siz ve bebeğiniz önemli....

Zaten bu erkekler ailelerine karşı biraz dik dursalar,sorun olmayacak...

Aman sizi nasıl bilirlerse bilsinler siz kendinizi biliyorsanız umursamayın.. Çok bunalırsanız toplayın bir çanta bir kaç gün annemde kalacağım diyin gidin.. Anneniz kapıdan kovacak değil ya... fazla muhatap da olmazsınız.... Önemli olan ne elalem,ne eşinizin ailesi!!! Siz ve bebeğiniz önemli....

Bekarkenki bosvermisligimi öyle özlüyorum ki gamsız derlerdi bana Ama el evine gidince siz siz olmaktan çıkıyorsunuz allah muhafaza bide erken evlenseydim bunlar neyapardi bana 27 yasinda evlendim bogun egmemi istediler baş kaldırınca kötü olan ben oldum

canım ben de 28 yaşımda evlendm bi sene bile olmadı evleneli ama benm de canmdan bezdrdiler çalışıyorum da. bi de küçk olsam çalışmasam neler olurdu. eşim ve ailesi de seninkiler gibi sürekli pohpohlanmak sitiyolar. tuhaflıklarını söylediğimde de ben kötü suçlu soğuk merhametsz oluyorum annesi oğlunu büyülüyor resmen. eşim senin eşin gibi de ittiraf falan da etmedi onları haklı buluyordm artık seni buluyorum gibi.... varsa yoksa annesi. bu halde çocuk falan da düşnmüyorum zaten.

ben 20yaşımda evlendim fakat kaynana kayınbaba yok ölmüşler o yüzden bi sorun yaşamadık kardeşlerindende uzak şehirdeydik evlendiğimizde.hiç bir sorunumuz olmadı.aileler olunca evlilikleri çok etkiliyor haklısın ama burda önemli olan eşinin ailesini degil seni tutması desteklemesi lazım bunuda ondan göremiyorsun sanırım erkekler böyle ailelerine laf ettirmezler eşin önce kendi evinin huzurunu saglamak zorunda yazık birde ikinci çocuk geliyo önemli olan sizin hayatınız bunu kafasına soksa.bence aileden uzak biyere taşının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…