50 gr da yüksek şeker!!

pisisik

herkes kendini bilicek!
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
530
3
316
39
İstanbul
merhaba,

bugun bana 50 gr şeker yüklemesi yapıldı ve sonucum 189 cıktı yanı yüksekmiş baya.Sağlık ocagında kı hemsıre hastaneye gidip 75 gr lık yaptırmamı istedi ancak hastaneden randevum olmadan yapmadıkları için kaldı tabi.

ben yarın sabah polikliniğe gidicem,zeynep kamilde sürekli görüştüğüm ebe hemşire yüksek çıkmış 75 grlıga gerek yok 100 gr lık yaptır dedı .Ancak o saat bilgisi vermedi benimde hiç bilgim yoktu,fiyat sormak için aradığımda 1 saatlik mi 3 saatlikmi diye sordular.doktoruma ulaşamadım bu durumda olan varmı acaba yardımcı olabılecek kaç saatlık yukleme baktırmam gerekır sizce?

3 saatlik yapiliyor genellikle hamilelere once 0.dakika kani veriyorsun sonra 100 gr glikoz iciyorsun sonrada 1 , 2 ve 3. Saatlerde kanin alınıyor

Benimde 3 saatlikte yuksek ciktigi icin insilun kullaniyorum.naptin merak ettimseni.sonnuclarin nasil cikti.hakkinda hayirlisi insallah.

Bende diyet yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum bayramda ipin ucu biraz kaçtı ama bakalım inş hepimiz cok kolay ve sağlıklı dogumlar geciririz.

Bende diyet yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum bayramda ipin ucu biraz kaçtı ama bakalım inş hepimiz cok kolay ve sağlıklı dogumlar geciririz.

Bayram hic bizlere gore degil :))biz anca seker yemeyi kan sekerimiz cok dustugunde goruruz.iyi sevindim diyetle halledebildigine.bende diyet ve insilunle iste dengede tutmaya calisiyorum.

benım de 3 satlık 100 gr yuklemede baya yuksek cıktı dıyetısyene yonlendırdı randevu bulmak ne mumkun ! kendısı bır dıyet lıstesı verdı ve seker olcum cıhazı alıp doguma kadar süreklı olçmemı istedı

Ben de diyetisyene gitmedim drun dedigi seylere dikkat ettim evde netten bayagi arastirdim.ona gore yemeklerimi yedim.zaten dikkat ediyordum daha da dikkat eder oldum.faydasi da olmus demekki 7.aya kadar sadece 2 kilo almistim onuda bir ayda vermisim zaten.yediklere ve morale onem verdikten sonra oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…