Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşım benim 101 çıkmıştı, doktorum, istediğim tatlıyı yiyebileceğimi, anlayabilmem için de,gizli şeker diye tabir edilen rahatsızlıgımın olmadıgını söylemişti.
140 sınır, 140 ve üzeri diyet gerektirebilirmiş. sizi doktorunuz yönlendirecektir.Onun ne önerecekleri ile herşey normale döner. geçmiş olsun
Benim ilk kızımda 141 çıkmıştı yediklerime dikkat ettim hiçbir sorun olmadı. Şimdi 174 çıktı. Ve ilkinden çok daha dikkat ettim yine normale döndü. canım sende korkma. sana en etkili tavsiyem bol bol yürüyüş yap eğer erken doğum riskin yoksa. yürüyüş şekeri fazlasıyla düşürüyor !!!!! birde çikolata ve şerbetli ağır tatlılardan uzak dur yeterli. çok kasmana gerek yok kendini. yemeği abarttığını düşündüğün zamanlarda mutlaka tokluk şekerini ölçtür. ona göre kendine bir düzen kur.
Benım bıldıĞım kadarıyla kı annem ılerı dÜzey Şeker hastası artık hastalıkla yaŞamayı ÖĞrendık 70 le 120 arası normal 120 yukarısı yÜksek Şeker 70 aŞŞaĞısı hıpoglısemı her ıkısıde gÖzlem altında tutulması gereken durumlar hemılelıkle alakalı olabılır ama yÜklemeden Öncekı Şeker oranın Önemlı 70 den bı anda 156 ya Çıktıysa problem bende 22 haftalık hamıŞım annemde olduĞu ıÇın Şeker ÖlÇme aletı edındım aralıklarla hem aÇ hem tok ÖlÇÜyorum
Canım aç karnına mı yükleme yapılıp ölçüm alındı? Benim tok karnına ölçüm yapıldı, ama sonuçlarda açlık kan şekeri: 124 yazılıydı. Soruşturdum, açlık kan şekeri sabah aç karnına ölçülüyormuş. Bende bir hata yaptılar sanırım. Doktoruma soracağım tekrar.
benimde ilk 50 gram yükleme tok karnına yapılmıştı sonuç doktoruma göre yüksek çıkmıştı 100 gr yüklemede son ölçümde nerdeyse açlıktan ölecektim doktorumun söyledigi şey ise normal ancak son ölçüm çok düşük aç kalmamalısın kafana takma genelde öyle çıkıyor
benımde50grlık yulemede 155cıktı ve ac karnına yapılıo drum yuksek dedı bu hafta 100grlık yaptırıcam oda yuksek cıkarsa ya dıyet yada hastanede yatıcam herhalde(
benim ilk yüklemede 146 çıktı.
doktorum ne olur ne olmaz diye 100gr testi istedi, o normal çıktı...
ilki yüksek çıkıp 100 gr normal çıkabiliyo bendeki gibi, endişelenmeyin kızlar...
kızlar sabah beri hastanedeyim. 100 gr şeker yüklemesindden bir saat sonrası fenalaştım tansiyonum düştü şekerli suyu istifra ile boşalttım.. neyse tekrar içirdiler sonuçlarım maalesef yüksek çıktı. doktorom insilün tedavisi dedi. hemşire nasıl vurulmam gerektiğini gösterdi. ilk iğnemi vurdum böylelikle
herkese teşekkür ederim, ınşallah sorunsuz atlatırız benim açlık 82 50gr yüklemeden 1 saat sonraki 156çıktı. burdan sorunlarımızı paylaşıyoruz ınşallah bebeklerimizle mutlu anlarımızı da paylaşmayı Allah bize de nasip eder. Ben sonucumu ancak perşembe gösterebilicem ve büyük olasılıkla 100lük isticek Allah yardımcımız olsun, ınşallah bu sorunlarda bitecek