Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar mı kötü yorum yokEki Görüntüle 1916570 Eki Görüntüle 1916559 Mrb arkadaşlar ben yeniyim burda, 50 gün oldu ameliyat olalı , sizce nasıl olmuş burnum?
Aynen Elif hanım keşke kalkık burun isteseydimBen pek anlAmıyorum yalnız görünce ucu hafif kalkık olsa yüzünüze daha çok yakışacağını düşündüm bu benim fikrim tabi
Önce doğal istedim şimdi pişmanımCok dogal olmus
oncesini bilmeyen biri oldugunuzu anlamaz bile eger dogal bi burun istediyseniz tam olmus
Böyle de iyi morAlinizi bozmayın benceAynen Elif hanım keşke kalkık burun isteseydim![]()
Eki Görüntüle 1916570 Eki Görüntüle 1916559 Mrb arkadaşlar ben yeniyim burda, 50 gün oldu ameliyat olalı , sizce nasıl olmuş burnum?
Eki Görüntüle 1916570 Eki Görüntüle 1916559 Mrb arkadaşlar ben yeniyim burda, 50 gün oldu ameliyat olalı , sizce nasıl olmuş burnum?
Teşekkür ederimBöyle de iyi morAlinizi bozmayın bence
Çok teşekkürlerSuperrrrr olmus kime yaptirdiniz. Bende naturel istiyorummm. Kalkik burun herkeze yakismio bence. Minion tiplilere yakisio ve Yuvarlak yuzlulere yakisio ama size de ck yakismis profilden