50 yaşında erkek 36 yaşında kadın ilişkisi

Sizin için hayat yalnız güzeldir herkes için durum aynı değildir kimisi eş ister aş ister yoldaş ister sevdiceği ile gezmek ister aldığı giydiği yeni kıyafete iltifat ister spora birlikte gitmek ister velhasıl kelam yalnızlığı sevmez. Sizin için karaltı olan bir başkası için güneş demek
Keşke benim de hayatımda güvenebileceğim, huzurla başımı omzuna yaslayabileceğim biri olsaydi. Ama sırf bir ilişki yaşamak için , olmayacak insanları hayatıma almak istemem. Beni üzücek, sorunlarıyla hayatımı boğazlayacak , yaşlı ve enerjimi sömürecek birini istemem. Yalnız kalırım daha iyi. Kimsenin derdi çekilmez ki. Sevmek o kadar kolay değil. Konu sahibi yeni boşanmış. Yanlış karar verme aşamasında

ya ben bu konuyu baya düşündüm. kendimi bildim bileli libidosu yüksek bir kadınım. eşim gün aşırı istese hayır demem. 50 yaşında adamla olmaz. hadi diyelim birkaç yıl oldu, 55'ten sonra 60'ı var 70'i var...
ol-maz...
yine ben mutsuz olacağım, olan yine bana olacak.
ne kadar iyi, efendi, kibar ve entelektüel biri olursa olsun görüşmesem daha iyi. ikinci boşanmayı kaldıramam.

Aslinda çoğu kişi size bunu yazmaya çalıştı.
Kendisine iyi bakmayan erkekler 35ten sonra teklemeye başlıyor. Ereksiyon sorunu oluyor. Onceliginiz buysa 50 yaş uygun değil

ya ben bu konuyu baya düşündüm. kendimi bildim bileli libidosu yüksek bir kadınım. eşim gün aşırı istese hayır demem. 50 yaşında adamla olmaz. hadi diyelim birkaç yıl oldu, 55'ten sonra 60'ı var 70'i var...
ol-maz...
yine ben mutsuz olacağım, olan yine bana olacak.
ne kadar iyi, efendi, kibar ve entelektüel biri olursa olsun görüşmesem daha iyi. ikinci boşanmayı kaldıramam.
Birkaç yıl sonra bey amca andropoza girer,siz libidonuzun yüksekliğiyle kalırsınız.
Yanı kararınız çok yerinde olmuş,tebrikler.

45 yaşımdayken adam 60 olacak... ee biz nasıl şey yapacaz :))) gerçi yaşıtların evliliğini de görüyoruz patır patır boşanıyorlar seks hayatı da bombok... neyse hayırlısı.
Ananem 20 yaş büyük bir adamla evlendi adam 90 a kadar yaşadı kendine de bakardı çok engel olmaya calışmışlar annemler ama gönul işte. Ama sizin yeni. İlk başlarda insan sanki cinsellik olmadan olmayacak gibi geliyor ama zamanla alışıyorsunuz. Biraz sabredin 4 5 ay geçsin üzerinden sonra evlilik tekliflerini değerlendirin. Biliyor musunuz 4 ay 10 gün iddet süreniz var bu süre zarfında nişan ve evlilik görüşmesi yapmanız yasaktır dinen.

Ananem 20 yaş büyük bir adamla evlendi adam 90 a kadar yaşadı kendine de bakardı çok engel olmaya calışmışlar annemler ama gönul işte. Ama sizin yeni. İlk başlarda insan sanki cinsellik olmadan olmayacak gibi geliyor ama zamanla alışıyorsunuz. Biraz sabredin 4 5 ay geçsin üzerinden sonra evlilik tekliflerini değerlendirin. Biliyor musunuz 4 ay 10 gün iddet süreniz var bu süre zarfında nişan ve evlilik görüşmesi yapmanız yasaktır dinen.
ateistim ben ya ne iddeti. ::)

Ya zaten o teknoloji olmadan önce doğacak çocuğun babası kim soy bağı kurulsun diye olan bir şey şuan o süreyi iptal etmek istersen hamile değildir raporu alarak hemen evlenmek mümkün
Öyle de tecrübe ile sabittir 4 ay sonra normale dönüyor daha sağlıklı düşünüyorsunuz sadece hamilelik için değil

Back
X