- 23 Şubat 2015
- 292
- 40
- 48
- 40
- Konu Sahibi Sultan2015
-
Şanlı Urfa'yı hiç düşünmemiştim ama orda yaşayan veya Yakınlarda olan arkadaşların ilgisini çekebilir fiyat uygunmus doktoru da ilk defa duydum resimlerin var mı sonuç doktor kararı verebilmek için çok önemli hem burnun için görüşleri almış olursun :)Yazdığınız fiyat aralığında değil ama ben de piyasaya göre cok ucuza ameliyat olduğumu düşünüyorum. Şanlıurfa'da özel Bi hastanede 2.500e oldum. Doktorumun adı Servet gençağa :)
Resmini yeni gördüm sorry ^^ çoook güzel duruyor resimden bakınca gayet hoş olmuş yüzüne yakışmışYazdığınız fiyat aralığında değil ama ben de piyasaya göre cok ucuza ameliyat olduğumu düşünüyorum. Şanlıurfa'da özel Bi hastanede 2.500e oldum. Doktorumun adı Servet gençağa :)
Aynen ^^ okadar uzun zamandır araştırıyorum ki çok uygun fiyatlarla güzel burunà sahip olan birçok kişinin yorum ve resimlerini görmüştüm istedim ki hepsi buraya toplansin fazla durumu olmayanlar ve aşırı para vermek istemeyenlere kolaylik olsun her başlığı okumaktan uygun fiyata iyi doktor aramaktan bikiyor insan .. güzel bir buruna sahip olmak için ismini duyurup fiyati reklam yapıp abartan doktorlardan çok daha uygun fiyata daha iyi iş yapan bilinmedik çok saklı doktor varÇok ilginç bir başlık 500 2000 tl güzel burunlar gel vatandaş gell
Teşekkür ederim canım inşallah gönlüne göre Bi doktor bulur, en güzeline sahip olursun :)Resmini yeni gördüm sorry ^^ çoook güzel duruyor resimden bakınca gayet hoş olmuş yüzüne yakışmış
Amiiin çok sağol cümlemize inşallah :)Teşekkür ederim canım inşallah gönlüne göre Bi doktor bulur, en güzeline sahip olursun :)
Arama bölümünden esabil eker yaz onun hakkında tüm yorumlar çıkıyor :) sincan hastanesinde şimdiki fiyati 1500 ile 2000 tl arası değişebiliyor kişiye göre dediler fakat yakkinda 2200 tl olucakmış baya hastası var ve memnunlaresabil eker kkb mi yoksa plastık cerrahmı ayrıntılı bılgıyı nerden bulabılırız kendısı hakkında yaptıgı burun resımlerıne nerden bakabılırız paylasım yapıyormu bı yerlerden bılgınız varmı kızlar
Yazdığınız fiyat aralığında değil ama ben de piyasaya göre cok ucuza ameliyat olduğumu düşünüyorum. Şanlıurfa'da özel Bi hastanede 2.500e oldum. Doktorumun adı Servet gençağa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?