500 ile 2000tl arası güzel burun sahipleri buraya

Sultan2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
292
40
48
40
Merhaba çok uygun fiyat başarısız doktor demek değildir diyorsanız doktor ismi fiyat bilgisi ve resminizi paylaşın ki herkes burunları çok güzel ve başarılı olsun diye 5000 ile 15000 tl özelde para göz doktorlara kanip çok aşırı para vermek zorunda olmadıklarını görsünler ayrıca bu durumu yetmeyen arkadaşlara faydali olucaktır şimdiden yardımcı olucak herkese çok tşkler.

aynen bende uygun fıyata yaptıran arkadasların onerılerını beklıyorum heyecanla :)

Yazdığınız fiyat aralığında değil ama ben de piyasaya göre cok ucuza ameliyat olduğumu düşünüyorum. Şanlıurfa'da özel Bi hastanede 2.500e oldum. Doktorumun adı Servet gençağa :)
Şanlı Urfa'yı hiç düşünmemiştim ama orda yaşayan veya Yakınlarda olan arkadaşların ilgisini çekebilir fiyat uygunmus doktoru da ilk defa duydum resimlerin var mı sonuç doktor kararı verebilmek için çok önemli hem burnun için görüşleri almış olursun :)

Yazdığınız fiyat aralığında değil ama ben de piyasaya göre cok ucuza ameliyat olduğumu düşünüyorum. Şanlıurfa'da özel Bi hastanede 2.500e oldum. Doktorumun adı Servet gençağa :)
Resmini yeni gördüm sorry ^^ çoook güzel duruyor resimden bakınca gayet hoş olmuş yüzüne yakışmış

Çok ilginç bir başlık 500 2000 tl güzel burunlar gel vatandaş gell
Aynen ^^ okadar uzun zamandır araştırıyorum ki çok uygun fiyatlarla güzel burunà sahip olan birçok kişinin yorum ve resimlerini görmüştüm istedim ki hepsi buraya toplansin fazla durumu olmayanlar ve aşırı para vermek istemeyenlere kolaylik olsun her başlığı okumaktan uygun fiyata iyi doktor aramaktan bikiyor insan .. güzel bir buruna sahip olmak için ismini duyurup fiyati reklam yapıp abartan doktorlardan çok daha uygun fiyata daha iyi iş yapan bilinmedik çok saklı doktor var

Kızlar hadiii heyecanla sizleri bekliyoruuuuz uygun fiyata çok güzel sonuç almanın mümkün olduğunu doktorunuzun ismini ve resminizi paylaşarak 4000 tl ile 15000 tl arası bayılan kişileri şaşırtın

Son düzenleme:
Arkadaslar bu arada ben yurt dışından olduğum için doğal olarak bende sgk yok diye sizden istenen fiyat tan çok daha fazlasını istiyor tüm doktorlar benden malesef bende bu şanssizlik var ek olarak birde uçak bileti konaklamam ve harçlık derken artık ne kadara maal olucak bana siz düşünün sizden 500 tl alınsa benden 2000tl isteniyor yurt dışından gelip uygun fiyata ameliyat olmuş arkadaşlar varsa onlarida bekliyorum buraya ^^

Arkadaslar kbb Bülent Karapınar veya esabil Ekere ameliyat olanlar var mı ? Gayet olumlu yorumlar okumuştum fakat yeterince resim koyan yok yaptıkları başarılı ameliyatlar hakkında fiyatları da çok uygun 1500 ile 3500 tl arası diye biliyorum

BEKİR OKSAY hakkında da bilgisi olan varsa süper olur fiyatı en son 800 tl diye okumuştum yükseldi mi ona ameliyat olup memnun kalanlar resim atabilir mi ??

esabil eker kkb mi yoksa plastık cerrahmı ayrıntılı bılgıyı nerden bulabılırız kendısı hakkında yaptıgı burun resımlerıne nerden bakabılırız paylasım yapıyormu bı yerlerden bılgınız varmı kızlar

merhabalar.ben 1500 tlye oldum.özelden bilgi verebilirim.

Eklentiler

• image.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 227
Arama bölümünden esabil eker yaz onun hakkında tüm yorumlar çıkıyor :) sincan hastanesinde şimdiki fiyati 1500 ile 2000 tl arası değişebiliyor kişiye göre dediler fakat yakkinda 2200 tl olucakmış baya hastası var ve memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…