- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Arkadaslar ben özel bı Dr gidiyorum ancak doum fiyatını ogrendinde soka uğradım çünkü 4.5 milara cikiyomus karsilayamam çok zorlanmam gerekecek herkez Şafak hastaneisnde Ali beyi tavsiye ediyor ancak benim geçmişimde bajinismus ta var yani Dr kafa olarakta beni rahatlatabilmeyi vajinal muayne olamıyorum bunun için beni zorlamamalilar bununbaska ykntemide var çünkü vajen girişinden prob ile thaim ağzını gorebiliyolar
sezeryan istiyorum zaten normal yapamazmisim kaslairm istemsiz kasilip dogum esnaisnda bebeği sikistirabilirmisim birde bebeğimde tip bebek Dr konusu elbette herkez gibi benim icinde çok önemli Ali bey anlayisli birmi 32+2 bugün yarın Ali beyde randevunalip taporumu baslaticam ve bu ilk buluşma olacak ancak ona tüm hunları şimdiden anlatıp tavrını anlayıp ona göremi karar vermem lazım
sezeryan istiyorum zaten normal yapamazmisim kaslairm istemsiz kasilip dogum esnaisnda bebeği sikistirabilirmisim birde bebeğimde tip bebek Dr konusu elbette herkez gibi benim icinde çok önemli Ali bey anlayisli birmi 32+2 bugün yarın Ali beyde randevunalip taporumu baslaticam ve bu ilk buluşma olacak ancak ona tüm hunları şimdiden anlatıp tavrını anlayıp ona göremi karar vermem lazım