• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

52 den 70 e

denolina

İstismar Yardım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
792
180
133
Arkadaşlar 9 ay önce 52 kilo 38 beden incecik bir kızdım. Spora gittiğimde sıkılaşma sporu yaptırıyordu antrenör. 9 ayda kullandığım ilaçlar yüzünden midir nedirse 70 kilo oldum. Eski pantolonlarima giremiyorum :(( ağlamak istiyorum. Her mutfağa gittiğimde babam arkamdan yeme ayı gibi oldun diyor. Nefret ettim bedenimden kendimden. Catlaklarim oldu. Bazı arkadaşlar seninki ödem diyo ilaçları bırakınca geçer diyor. Bazilari da kilo almissin zayifla diyor :( ben nasıl zayiflicam

Canım benim ablam da şuan diyet yapıyor, ama yaptığı yemekleri ben daha çok seviyorum :) az kalorili ama çok lezzetli tarifler var sitelerde. Ve akşam 6dan sonra kesinlikle birşey yemiyor kilo da verdi.. Akşam yememek gerçekten kısa vadede çok işe yarıyor sonra da kontrollu devam edersin. Ben de bir ara diyet yaptım ama yaptığım tek şey yediğim yiyeceklerin kalorisini saymak ve ne yediğimi ne harcadıgımı bilmek. Bence burdan başlayabilirsin veya ne yapacağını çok bilmiyorsan diyetisyene gidip yardım alabilirsin sana iyi fikirler verecektir

Canım benim ablam da şuan diyet yapıyor, ama yaptığı yemekleri ben daha çok seviyorum :) az kalorili ama çok lezzetli tarifler var sitelerde. Ve akşam 6dan sonra kesinlikle birşey yemiyor kilo da verdi.. Akşam yememek gerçekten kısa vadede çok işe yarıyor sonra da kontrollu devam edersin. Ben de bir ara diyet yaptım ama yaptığım tek şey yediğim yiyeceklerin kalorisini saymak ve ne yediğimi ne harcadıgımı bilmek. Bence burdan başlayabilirsin veya ne yapacağını çok bilmiyorsan diyetisyene gidip yardım alabilirsin sana iyi fikirler verecektir
Diyetisyene gitmek istiyorum açıkçası. Ama spora da gitmek gerekiyor. Spor zamanı 2 kilo muydu 2 gram miydi ne kaslanmistim. Ise yariyor çok :)

ilaçtan olabilir.bende çok hızlı kilo alıp verdiğimden çatlaklar var ideal kilona inice kapanıyr çatlaklar

Back
X