- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Sende nasil bir etkisi oldu merak ettim :) kg verebildin mi canim :)Ben de böyle bir topik açmıştım baya bi saldırıya uğradımbiliyorum ve inanıyorum bu uygulamaya
Yapmadım kiSende nasil bir etkisi oldu merak ettim :) kg verebildin mi canim :)
O da iyiymisYapmadım kiama inanıyorum
Üsluba biraz dikkat ederseniz sevinirim! Neden olmasın ki, vedud deyince sevgiyi hayatına katabiliyorsan samed deyince de nefse hakim olunabilir. Beğenmeyen eleştireceğine kendi derdine düşsün. Sanki herkes birer nebi, milletin inancını ti'ye alıyor.Ya saçmalamayın Allah için dinde yeri yok böyle bir.şeyin. Allahın önce o ismi ne demek onu bilip hayata uygulamak lazım. Zayıflamak nedir ya tek çözüm ağzı tutmak
Bizim nebi olmamıza gerek yok. Nebi ve peygamber olan Muhammed A.S anlayabilirsek zaten onun boş işlerden yüz çevirin dediğini bilmek gerek. Hadisleri kaynakları ile okursanız şu yaptıklarınızın Kurani değil batıni olduğunu anlarsınız. Bu arada üfürükçü kerameti kendinden menkul hocalardan değilim şükürler olsun. İlahiyat mezunuyum. Bildiğini söylemeyen dilsiz şeytandır diyor efendimiz. Kuran ve hapisten uzaklaşmamak en güzeli. Ben size şah damarınızdan daha yakınım diyen Allâh'ı iyi anlamış olsak zayıflamak için tesbih çekmek yerine asıl zikir olsn Kuran ayetlerini burada anlamaya çalışıyor olurduk. Her neyse Allah feraset versin ne diyeyim. Bu din sizin kilo vermek için eğlence aletiniz olsun siye o kadar şehit verilmedi..Üsluba biraz dikkat ederseniz sevinirim! Neden olmasın ki, vedud deyince sevgiyi hayatına katabiliyorsan samed deyince de nefse hakim olunabilir. Beğenmeyen eleştireceğine kendi derdine düşsün. Sanki herkes birer nebi, milletin inancını ti'ye alıyor.
Tanımadığınız insanlara 'Saçmalama ' ile başlayan bir üslup kullanacak erdeme ulaşmışsınız.. Önce tatlı dil temiz ağız gerekir Allahı kuranı ağıza almak için. Boş kelam edeceğime gece gündüz Şafi derim, Rahman derim Fettah derim Metin derim.Bizim nebi olmamıza gerek yok. Nebi ve peygamber olan Muhammed A.S anlayabilirsek zaten onun boş işlerden yüz çevirin dediğini bilmek gerek. Hadisleri kaynakları ile okursanız şu yaptıklarınızın Kurani değil batıni olduğunu anlarsınız. Bu arada üfürükçü kerameti kendinden menkul hocalardan değilim şükürler olsun. İlahiyat mezunuyum. Bildiğini söylemeyen dilsiz şeytandır diyor efendimiz. Kuran ve hapisten uzaklaşmamak en güzeli. Ben size şah damarınızdan daha yakınım diyen Allâh'ı iyi anlamış olsak zayıflamak için tesbih çekmek yerine asıl zikir olsn Kuran ayetlerini burada anlamaya çalışıyor olurduk. Her neyse Allah feraset versin ne diyeyim. Bu din sizin kilo vermek için eğlence aletiniz olsun siye o kadar şehit verilmedi..
Bakın küstahlığınız hala devam etmekte :) okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler :) 4. Üniversitemi okuyorum :) yine de insanlardan birşey öğrenebilir miyim diye heyecanlanırım. Bilginin reklamını yapacağına konuşurken boş konuşmazsan, ben senin bilgili olduğunu anlarımCevabınızı gülümseyerek okudum :) Allah razı olsun güldürdünüz beni. Bir ricam var sizden. Okuduğunuz birkaç din hakkında kitap ile bununla ilgili üniversite okumuş birine ahkam kesmeyin bir daha. Çünkü hiç bilenle bilmeyen bir olur mu :) Kelami açıdan Allahın kendinden gayrı sıfatları var mı yok mu yüzyıllarca tartışılmış ve hâlâ sonuçlanmış değil. Müçtehitler sıfatlar konusunda bile bu kadar çalıştıkları halde karara varamamış iken siz birkaç kitap -ki genelde güllü yasin tadında - okumakla dini yaşadığınızı iddia ediyorsunuz. Size tavsiyem Gazzali öncesi ve sonrası kelamı iyice okumanız. Ha araştırırken mütekaddimun ve müteahhirun diye bakarsanız kolay olur. Sevgiler. :)
Uyardığın iyi oldu, teşekkür ederimcahillerden yüz çevir.
Araf 199.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?